Påskafton 2018

GLAD PÅSK alla godingar!
Vi i vår familj är ju lite enstöringar och ingen av oss gillar direkt att fira, så vi firade på vårt sett. Och de viktigaste de ja påsk va ATT göra något, och gärna med kidzen. Så så blev de i dag!
Men börjar väl från början.Sov som en påse skit i natt och vid halv 5 i morse började Ozzy skälla som en tok, jag gav upp och knallade ner för att kolla läget..    såg inget så bäddade ner mej i soffan för att vila lite, somnade och sov tills runt 8 snåret.
Micke kom ner, klädde sej och drog iväg & tvättade Gickas bil.

Vi käkade frukost, packade och gick förstås ut i det underbara vädret🌞🌞
På ett sett ångrade ja mej lite att vi skulle ut & fara då vi ist kunde sitta i solen och njuta ist...

Vid 12 tiden va vi redo!

Vi for mot Örebro för att hämta upp Gicka, Carl, Eve & May innan avfärden mot VÄSTERÅS.
För sent igår kväll bestämde vi oss allihopa för att ta en tur till :

Badhuset Kokpunkten!!
Bilfärden gick smärtfri och vi kom fram ca 30minuter innan insläpp.
Himla bra system måste ja säga, att de är indelat i två tidsblock. 8.30( tror ja) - 14.00 och 14.30- 20.00
Och så kunde man förboka =lika med garanterad plats, så vi fick stå i förköps kön.
Å vilket badhus sen....De va stort och coolt. Alla kidzen bara ÄLSKADE att få åka i rutschkanorna.Och ja kan säga att dagens motion fick ja i alla trappor upp till rutschkanorna 😜

Ska vi klaga på nått så är det nog på de badandes beteenden. Man tror att man ska kunna sköta sej, men ack va ja bedrog mej. Nä ingen hänsyn till andra utan gapa, skrika och härja runt och så va de inte direkt någon som vågar säga till heller. Jag sa till ett utländskt äldre grabb gäng att lugna ner sej i utepoolen där de lekte för vilt, de va småbarns föräldrar med barnen bärandes i famnen som vände och gick in ist. Vet ni va idioten som hoppade i vattnet och slog till min rygg sa när ja sa till dom att de inte va ensamma i bassängen? Jo han sa HAR DU PROBLEM??
OJ, OJ OJ  då räknade ja till 100 ett gäng gånger för att inte flippa totalt...
Alltså vi är väl för svenska helt enkelt, bara det här när vi letar plats att sitta och käka. De finns bord men då har folk hängt sina badlakan där 🤔va gör vi då? Jo vi sätter oss i en trappa och äter den köpta maten ( som inte va nån höjdare) och några minuter senare kommer ett utländskt gäng, tar bort handdukarna, sätter sej och dukar fram hur mycket medhavd mat & fika så de knappt får plats på bordet. Vi " svennar " muttrar men är uppfostrade på ett helt annat sätt,  så är de!

Räddade en liten pojke idag, han kunde inte svenska, inte engelska heller. Han bara grät.
Pojken va ca 3- 4 år och åkte i en vattenrutsch,  som han var FÖR LITEN FÖR!! När han kommer ner blir han omkull slängd av vattnets krafter och han försöker få luft och ta sej upp samtidigt som han gråter av rädsla. Jag står och tänker hur vi ska göra och om förälder kommer ... .en näpp, ingen förälder! Lilla pojke får hjälp upp och står och gråter. Ja besluta mej för att lyfta upp pojken och börja leta efter nån förälder.... Och så kom vi till de sjuka med detta: finner ett gäng kvinnor allra längst ner i badhuset alltså på våning 1 och pojken kom från våning 3....en kvinna bad så mye om ursäkt.... jag sa bara : håll koll på ditt barn!!! Själv håller ja ju stenhårt koll på kidzen oavsett ( nästan)Hur gamla de är, skulle ALDRIG förlåta mej själv om nått hände....Nä skärpning!!!

Efter över 4 timmars badande tackade vi för oss och pallrade oss mot omkl rummet.  Kan säga att vi va helt sluta , knappt så någon orkade säga nått..

Wilma ångrade sej Ang övernattningen så ja körde hem henne får vi se om de vill leka mer i möra!

Vi va inte hemma förens efter 21 så de blev väldigt lugnt!

Ja så har vi firat påskafton, helt i min smak.... kanske en ny tradition på g 😜
Tack älskade familjen( Eve, May, Gicka,Carl, mannen, Becka och Wilma ) för att detta blev av, tack tack tack!!
Så trevligt!!
Detta badhus får 3+ av mej. De som drar ner betyget är maten och att de va liiite rörigt. Men som sagt kidzen njöt och va nöjda = Vi vuxna oxå 💚

Så nu avslutar en trött kvinna detta inlägg mä att säga GLAD PÅSK OCH KRAAAM🐤🐓🌞🐣💚🙌

Gillar

Kommentarer