PARTYLÖRDAG & SEG SÖNDAG

Å jisses vilken kväll/ natt de va! Hade sååå himla roligt och det känns ju i kropp & knopp idag kan ja lova! De va länge sedan jag dansade så mycket och länge, å vilka fantastiska människor vi fick äran att träffa.

Ja gårdagen gick i firandets tecken och började hemma hos oss vid 16 tiden då kalaset startade 18.00. Innan Peter & Johanna kom grejade vi hemma och rensade baren så vi hade häng där.


Gicka va gullig och krusade mitt hår kvällen till ära 😃 hade glömt hur himla lång tid det tar, men hann nästan bli färdig med hår och lite smink innan gästerna dök upp.

Himla trevliga vänner man har äran att få ha💚 ja och vårt lilla förpepp gick ju alldeles för fort och vi blev ca 20 min försenade till kalaset, men vi gjorde entre... haha!

Gicka passade på att ta med sej lillasyster på bio medan Eve låg däckad i feber och halsont, stackars Clara fick stötta sjuklingen.

Från oss och Peter & Johanna fick Stefan en "korg" med ölraggisar, spel, elgitarr i plast, snappsglas, ölbälte och en t-skirt med texten : Stefan the king of darkness. Och så fick han en ölkyl eller vad de heter som man gräver ner i trädgården. Hoppas att han blev nöjd. Han fick väldigt mycket fina presenter och skönsång såklart.
Micke hade dessutom överraskat med att köpa ett gäng specialgjorda öl till Stefan från " äkta öl".
HIPP HIPP HURRA FÖR 40-ÅRINGEN!
Träffade så många goa människor och denna tjej Madelene kom fram till mej och berättade att hon läser min blogg, varje dag. Hon va så sprudlande glad och berättade att hon vet typ allt om oss. Himla kul att få feedback om det man lägger ner mye tid på. Kände mej lite som en kändis😂 sen ska de tilläggas att jag går upp på bloggtopplistan och läsare från Usa,Finland, Norge följer min blogg, himla kul!

Madelene, stooor kram till dej! De va en ära att få träffa dej.😀

Fantastiska vänner! Födelsedagsbarnet med sin vackra fru. 💕
Ja ni, timmarna rusade på och vi åt gott ( fast ja missade efterrätten) korv m bröd serverades framåt nattkvisten de smakade så gött.

Vid 02.30 låg ja i sängen. Gicka fick äran att agera chaffis till de som behövde så brumnade på i natten.

TUSEN TACK FÖR EN HÄRLIG FÖDELSEDAGSFEST! Kram på er alla 💕SEG SÖNDAG!

Jo, idag har de varit segt. Sov till 12,,då gick ja ner. Clara & Eve hade precis vaknat de oxå. Stackars Eve mådde ännu sämre idag och fivk inte i sej nått ätbart knappt....

De fick inte ja heller 🙈 kroppen hade lite smärta i vissa delar som inte har varit överansträngda på länge..... idag fick ja bekräftat att ja hade muskler...

Dansade säkert bort kilon igår, va helt färdig men åå va kul de va!

Jag däckade i soffan medan mannen & Gicka hyrde en kärra och åkte till Sköllersta för att köpa en soffa. En lika som vi har, så de blev skitbra.

Mannen va duktig och lagade mat åt oss alla som vi mumsade....alla utan Eve. Det slutade med att jag ringde 1177 och rådgjorde med dom ich de tyckte att vi skulle åka till jouren direkt. Så de gjorde vi. Och svaret blev köttelfeber.... skönt att få de bekräftat men tråkigt att de inte finns nån medecin. Underbara sköterskor och läkare hjälpte oss denna kväll.

Nu ligger hon nerbäddad med vattenglas, halstabletter och alvedon får vi hoppas att hon får sova nått i natt.

Nu ska ja oxå sova!

Go natt & kraaam 💕

Gillar

Kommentarer