PÅLSBOMARKEN.... OCH LITE ANNAT

Go kväll!

Sitter och väntar på mannen som for iväg mä övernattningspyttlar åt Becka. Hon ska sussa över hos Wilma i natt, så vi är helt själva då alla är ute & far.

Ja idag vare ju då dax för Pålsbomarken, denna år bara en dag viljet är på tiden. Tuvärr finns det inte mye att hurra för nuförtiden!

Vaknade med ett ryck 9.10 och insåg att ja inte kunde sussa mer trots att ja va heeeelt förstörd. Va så himla trött och seg men de va ju bara att spötte i nävarna och försöka snygga till sej lite snabbt och slänga i mej lite frulle. Hade ju då äran att få gå mä fina farmor en sväng då min mor & far inte behagade att hålla sej hemma....

9.50 va ja på plats på Sköllergården och vem stod där och trampade om inte fina farmor, hon hade väntat sååå länge sa hon 😂

Vi hävde oss ut i folkhavet och hon shoppade loss. En ny handväska, tre par byxor, plånbok & en tröja. Så efter ca 1 timma lämnade jag av henne på Sköllergården igen nöjd, trött & belåten.

I rask takt traskade jag hemåt och kom precis så ja hann ta emot lilla J & lillasyster som vi hade äran att hänga med. De blev full fart direkt Vi sa hej då till Gicka som for till praktikplatsen för & se hur de funkar en lönehelg och samtidigt som hon for kom Robin som hängde mä på marken.

Lilla L tjatade efter Becka och tillslut dök hon upp och fick en stooor kram!

Vi traskade runt lite och fick mä oss lite munkar & godis hem. Barnen va nöjda & vi mä så vi knallade hemåt och fikade lite.

Vädret drog ihop sej så vi gick in och barnen valde en film. Robin for vidare och jag fick häva mej iväg till fina farmor....igen!

Barnen lekte med sina saker och vi käkade mat. Efter maten drog Eve, May & Ela ut och vi andra busade, kollade film och bara va.

Barnen blev hämtade vid 18.30 så då passade vi på att kolla på film. Så om mannen behagar komma snart då blir de nog en film till, gäller att passa på när inga andra ä hemma😂

Så kram på er💖

Gillar