OROLIG FREDAG....

Ja orolig blev ja idag.....

Efter jobbet gick ja hem, å va de va skönt att de har sopat gatan. Slängde mej i soffan en stund innan ja & Evelina hävde oss ut på vägen så hon fick övningsköra.

Påväg hem från Odensbacken så kom det, samtalet från min doktor.

Mina värden är katastrofala, har inget järn i kroppen . Hon frågade en massa frågor om mitt mående, min mage m.m.

Det hela samtalet avslutades med att ja kommer få kallelse till gastroskopi och kolla så de inte är nå fel i magen / tarmarna...

När gastroskopi kom in samtalet försvann jag, jag kommer inte ihåg va hon pratade mer om än att hon fråga om ja hade några frågor och så förlängde hon min sjukskrivning.

I min lilla värld stannade jag upp, jag såg framför mej en massa hemskheter,jag är livrädd för att göra gastroskopi och ännu räddare för svar.... men det behöver ju inte heller vara nått, fast samtidigt är de ju nått som felar.... och alla symptom ja nu har stämner ju in klockrent på järnbrist!

Blev låg hela jag .. kände mej helt utpumpad och rädd...

Låg i soffan hela kvällen och bara va. Becka hade två kompisar hemma och de lekte hela em ända tills de va disco dax. De fixade sej i ordning & Micke körde bort dom. Eve hängde på sitt rum, Gicka hängde hos Jennie. Mannen & ja bestämde oss för att kolla på film. Behöver ja säga att filmen sög?! Dem va skitdålig, börjar tröttna på att vi alltid väljer fel filmer , hahaha!

När disco pinglan kom hem gick ja & knöt mej!

Hoppas ni har haft en fin dag.

Kraaam 💖

Gillar