ONSDAGSLEDIG !

Jajemän, idag har de varit ledigt och de har varit gött. Blev dock inte så mycket gjort som ja tänkt.....

Vid 7 tiden vaknade jag och kunde icke somna om, smög ner efter en timmas snurrande och slängde mej under en filt i soffan och tittade på Sofias änglar. Vid straxt efter 9 hoppade jag in i duschen och väckte lilla sessan, hon blev hämtad av bästa familjen Granstedt straxt innan 10 då det var dax för den årliga ljusstöpningen.

Jag själv skrev inköpslista och gjorde mej klar. Fick med mej morsan till Marieberg, de va trevligt. Det händer ju väldigt sällan att vi hitter på nå.

Så första stoppet blev inne på Marieberg. Fixade mannens klocka, köpte öl, och kollade i lite butiker. Mamma hade aldrig varit inne på Eko & åhlens outlet så det blev ju självklart ett besök där med. Jag köpte lite nya dricksglas på outleten så nu blev mannen glad 😃

Fyndade även en pumpa som Becka önskat inne på Eko. Och så tog vi en fika där oxå, himla billigt. Avslutningsvis intog vi Willys, mamma med en korg & ja med en vagn. Jag köpte väldigt mycket baksaker då de ska bakas till den stora dagen som är på ingång. Sen bar det av hemåt till det roligaste ( NOT) = bära och packa upp!
Å där på bordet stod dessa fina ljus som Becka fixat idag. Tack gumman 💕 och ett STORT VARMT TACK till Stefan & Fia som körde på barnen.

Ja hemma vare fullt ös, de va Becka, Felicia & Nelly som hängde. Jag packade upp allt och började med maten, helt plötsligt va kl 15, va hände med dagen??

Maten blev klar lagom tills mannen och Eve kom hem från jobbet. Eve hoppade rakt in i duschen sen for hon på jakt efter Halloween kläder så hon käka aldrig. Bakandet som ja tänkt göra idag blev de inget med. Klockan tickade på , vi slog ju ihjäl 3 timmar jag & min mor, tiden gick fort kan man säga!


Tjejerna fick nys om att fotokatalogen hade kommit så de blädrade i den innan de va dax för skytte. Jag kröp åter igen ner i soffan och bara va!

Ja ni, och nu äre dax att ge upp för idag!

Så go natt och kraaaam 💕

Gillar

Kommentarer