NYÅRSAFTON 2019-2020 🎉

GOTT NYTT ÅR!

Ja ni var ska man börja? 2019 är slut, ett år fyllt med massa händelser. Gicka tog studenten, fick jobb & flyttade hemifrån. Eve fyllde 18 år och fick sitt efterlängtade körkort. Min älskade man & jag har unnat oss mer än vad vi brukar, då menar jag tex konserter, tripper med goa vänner m.m och det kommer 2020 garanterat bestå mycket eller förhoppningsvis mer av!

Vi har lyckats att hålla oss friska, våra nära och kära likaså. Jag har haft ett halv jobbigt år med sjukskrivning men nu håller jag mina tummar att 2020 ska få bli mitt år. Saker är på g men ni får hålla er med att inte få veta riktigt än... Hoppas bara på det bästa.

Familjen är i allafall det absolut viktigaste, och jag är så stolt över just min familj. Vi är starka tillsammans❤️
Angelica, Evelina, Rebecka & Micke nu lämnar vi 2019 bakom oss och tar ett stort kliv in i 2020. Mycket på g detta år också. Ni är mitt allt och jag hoppas ni förstår det. Nu öppnar vi upp det nya tomma, oskrivna år 2020 får vi se vad det har att erbjuda!

Dagen började med att jag körde Gicka & Emma till Hallsberg där de tog tåget till Stockholm för att fira med kompisar.

Väl hemma käkade vi frukost och sen roade jag mej med tvätt fix medan mannen kopplade in tv spelet.
Eve & Clara drog till Askersund för att fira nyår med kompisar och när de åkte passade vi på att ta en promenad ute i solen.

Gott med lite solljus på sej!

Efter promenixen tog jag mej en dusch och slängde på mej min Pyamas, Becka tog på sej sin oxå och mannen med men inte helt utan att muttra lite🤪

Då inga av de vi bjöd in svarat så bestämde vi tre oss för att fira in de nya året i pyjamas. Vi lagade tre rätters som Becka bestämt och mös vi!

Efter maten vare dax : Tvspels dax!
Det blev wii spel. Vi började med nå sport spel tex: Golf, frisbee, bowla m. M.
Kan ju tillägga att jag INTE vann!

Becka sa flera gånger att hon tyckte denna afton va kul, det va ju det som va meningen, att hon skulle få känna sej delaktig och att vi gjorde nått tillsammans❤️
Så vi tre firade in 2020 i Pyamas,spelandes tv spel och med ett bord fyllt med snarr. En helt perfekt dag/kväll/ natt❤️🎉

Å så va de dax att att fylla glasen och bege sej ut. Vår ena kisse Siri hade gömt sej inne på toa i skräck och Vivvi under vår säng... Stackars djur!

Nu återstår de bara att önska er ett gott nytt 2020 och säga Natti Natti ❤️

Gillar

Kommentarer