Nu så!

Hej på er!

Idag har de varit en låg dag, har grubblat och varit i valet & kvalet över olika beslut hela morgonen. Tog tag i en sak och de va att ringa vc. De får vara slut på detta nu! Jag orkar inte vara så här trött & orkeslös hela tiden. Ont i kroppen, axeln, nacken. Kan inte sova ordentligt på nätterna, börjar böla för ingenting, svimmfärdig emellanåt, och så detta ständigt dåligt samvete över vad som stoppas i munnen och min jävla vikt! Måste få hjälp nu! Och då menar jag inte att få hjälp med min vikt utan mitt mående över lag!

Fick iaf en tid så de ringde upp vid 13.30, å tacka gudarna så hade jag turen att de va den bästa sköterskan på hela vc som jag fick " spy" ur mej till. Hon lyssnade, förstod och sa : detta låter inte bra... Efter ett långt samtal så bokade hon in en tid på ons morgon ! TACK!

Å vad det kändes skönt efteråt, det kändes verkligen som en sten lättat från mitt hjärta, kände mej stolt att ja inte sköt upp detta ännu en dag till, för det är ju just det jag gjort en längre tid nu....ja vill inte vara den där misslyckade som bara gnäller över ditt & datt! Jag vill bara må bra och framför allt ha ork och lust att göra saker även på min fritid. Orka vara vaken liiiiite längre än 20-20.30 tiden.....

Ha ork även hemma mä de bästa jag har .... men NU SÅ ! Ett steg i rätt riktning.

Knallade hemåt efter jobbet, satte mej en stund och pratade med Eve innan mannen & jag gick en sväng till ica. I vanliga fall hade han fått gått själv & ja hamnat framför HTG, men tänkte att jag måste ut & få luft och framförallt att hålla mej vaken.

Väl hemma blev de tvättfix medan mannen fixade käk. Gicka hoppade käket och for till gymmet med Ronja. Vi andra käkade och sen fortsatte Eve att plugga & mannen & ja kollade på Robinsson.

Somnade såklart innan dagens avsnitt men ingen blev väl gladare än mannen då de va ishockey på tvn och han vill ju se Örebro förlora....

Med dessa tankar önskar ja er en go kväll och va rädda om er 💖

Gillar

Kommentarer