NU ÄR DET NÄÄÄÄRA!

Jamen go kväll på er! Ja nu är det nära till sommarlov för lilla sessan oxå!

Direkt efter jobbet gick ja hem och grejade lite. Vid 11 tiden pös jag till Hallsberg och h��mtade Eve som varit på trafikskolan, lämnade av henne och åkte hem till min kära soffa😁

Sov en stund idag oxå, när mannen kom hem gjorde han sej klar och när Becka kom hem drog vi till Marieberg för lite fix inför i morgon.

Gicka for till Hanna där de planerade inför en tripp till Stockholm i sommar.

Eve hoppade träningen idag då hon hostar lungorna ur sej och nu i kväll har hon feber oxå ... inge kul!

Ja som sagt vi drog till Marieberg, där köpte Becka örhängen tills i morgon och så ville ja att hon skulle köpa en kofta eller nått att ha på sej i morgon. Men de blev tvärstopp, hon skulle ha en jeans jacka... och de har hon tjatat om länge så den kommer hon använda vilket avgjorde det hela! Jeans jacka blev det och barnet blev glad.

Becka ville även fixa nån sommarpresent till sina lärare så de fixade vi oxå, Jag köpte nya nässmycken då pärlan ramlat bort, å denna gång blev de en ring 😮 hihi, måste ju våga lite 😝

Vi käkade på Chili Wok, inte mitt favoställe men de andra två ville äta där. Efter en sväng på eko & Åhlens drog vi osd hemåt. Tänk om man nån gång kunde köpa allt man ville utan att gå och titta, klämma & känna. Hade jag varit mångmiljonär hade ja handlat så mycket saker idag..... hihi!

Väl hemma fixade Becka med presenterna och vi andra grejade lite.

Som sagt, nu är det nära.....

Kram på er ❣

Gillar