Nära.....

Hej och go kväll!

Idag har de varit varmt, klibbigt, lite sol och rätt mye regn. Men de va bra väder för oss i flyttartaget....

Vaknade till liv vid 10 tiden i morse, sov inge bra inatt. Hade ont i nacke & axel efter allt släpande men men.

Vi käkade frukost och satte fart. Gicka packade ihop lite mer pyttlar från sitt rum så nu ikväll är det bara hennes kläder kvar.... och det känns så jädra skumt, tomt, konstigt...... men man vänjer sej väl!

Mannen fick hjälp av Becka med att skruva isär sängen i små molekyler så de kunde få iväg den till lägenheten. Vi packade in så mye vi kunde i Gickas bil och åkte & tömde. Å sen bar det av mot Marieberg, en regnig söndag, heeeeelt idiotiskt!!! Fy för 17 va mycket folk de var där.

Första stoppet gjorde vi vid blomsterlandet där Gicka köpte blommor.

Det blev ett gäng blommor som sedan såg pyttesmå ut i hennes gigantiska fönster, men de blir ju bättre när de kommer upp gardiner oxå. Tyvärr va det en av sakerna vi glömde..... fler stänger och väggfästen.

Vi gick även in på nån secondhand butik där hon fyndade gardiner, små skålar och ljusstakar. Å så blev de ett stopp på Nordströms där jag hade kunnat handla ihjäl mej på fina saker, men lät Gicka göra det ist.

Ikea, Ikea, ikea ... HJÄLP vad hade vi gett oss in på?! Hon fick iaf med sej de hon tänkt, så nu klarar hon sej.

Väl tillbaka i lägenheten hade Gicka fått besök av Robin, han hängde med oss en bra stund och vi beslutade oss för att käka i kiosken så han hängde med dit😀

Efter maten hämtade vi de sista till sängen & Robin & Mannen hämtade byrån. Vid 18 tiden lämnade vi Gicka så hon fick njuta själv och plocka de sista. Vi andra for hem och packade, fixa mä tvätt och bara va. Eve pluggade på körkortet så mye hon bara kunde och vår duracell har hjälpt till med allt möjligt.

Men nu blir de kväller och dax & sussa. Hoppas ni haft en härlig helg!

Avslutar med en bild på mina klor ha fixa i går😀

Kraaaam ❤

Gillar