Mysig eftermiddag 💕💕

Heeeej!
Har krupit ner i min varma och sköna säng efter att ha haft fredagsmys till Talang 😊

Efter jobbet gick jag direkt hem och tog en runda med Ozzy. Slängde mej o soffan för att kolla på HTG oxå.
Jag hann knappt börja titta förens telefonen ringde. De va Beckas fröken, hon berättade lite om hur dagen varit och att Becka va så trött och orkade inte gå hem.... 🤔 ( de hade ju friluftsdag idag)
Jag hoppade i bilen och for iväg till skolan för att hämta upp henne, då va hon borta.... Beckas fröken hade sagt åt henne att vänta utanför medans hon ringde mej.... men Becka själv tyckte att de tog för lång tid så hon hade  börjat traska hemåt.
Jag hittade henne vid gamla Ica, inte så glad.

Väl hemma hade vi ännu en gång en genomgång om hur man ska vara som BRA kompis, vi prata även om sociala medier m.m. Det finns ju alltid två sidor av en händelse... men inte alltid lätt att förstå som barn när man bara vill väl och känner sej utanför!
Blir så trött på allt skit som ungar skriver till varann... de förstår nog inte hur mye de kan ställa till. Men jag tror att Becka fick en liten tankeställare iaf för hon frågade mycket om hur hon skulle svara på olika saker för att de inte ska bli fel. De bästa är ju iaf att prata med varann i verkliga livet och inte via Snapchat och andra forum.

Efter det samtalet bestämde vi oss för att käka på pizzan, precis när vi börja äta så kom Gicka oxå. Eve drog till May direkt efter skolan...

Å så drog vi hem till svärföräldrarna och hade en soft och super mysig em hos dom.
Drack gött kaffe och satt & snick snacka en bra stund.

Gicka & farfarn inne i en het diskussion 🤣💕
Tack för i em, en mycket trevlig sådan. De va ju jättelänge sedan vi sågs 😊💞

Ja och resten av kvällen blev väldans lugn och skön!

Kraaam 💞

Gillar