MYS DAG!

Hallå i stugan!

Åh vilken mys dag jag har haft idag! Efter jobbet gick ja hem och sov i en timma, for och hämtade Eve då de som ni vet går katastrofdåligt med bussar från Hallsberg. Hem och väntade in Hanna och Svea! Nu har vi försökt få till en träff under hela tiden som ja ä sjukskriven å idag gick det i lås! Vi började vår date med en promenix till byns cafe där vi avnjöt en god lunch.

Å alla ni som känner mej vet ju att ja inte är förtjust i räkor.... men goa Sussie på cafét hade förberett lunchen åt oss redan så de va bara att tacka och ta emot. Måste ju ge räkorna en chans, och kan ni tänka er att de va ibland det godaste röror ja ätit på länge! Ja vet inte vem som chockades mest, jag eller la familja🤣
Lilla Svea va inte så sugen på att äta och sova fast hon va trött, så hon fick sitta och kika lite.
Jag fick äran att börja mata men de gick inte hem så mamma Hanna fick vackert ta över. Kan trösta med att säga att de gick sådär för mamma Hanna oxå ... vi bestämde oss för att ta en promenad undertiden vi vänta på att Becka skulle sluta. Och ja kan säga er att vi gick, uj va vi gick.


Runt i byn och även en sväng på spåret. Vi gick till kollonilotterna som fritids fixar med innan vi gick och mötte upp lilla duracell.
Stolt som 17 blev hon när hon fick köra vagnen😀

Vi gick till Sussies café igen och tog en fika.

Efter vi mumsat klart begav vi oss hemåt. Hanna & Svea for hem och Becka & ja drog en sväng till Dollars

Tack Hanna & Svea för idag 💕

På dollars shoppade vi lite allt möjligt, inte svårt att handla där inte...

Vi kom hem samtidigt som mannen, plockade lite och hamnade i soffan. Va sliten kan ja säga, så nu ger ja upp för idag. ..

Lite roligt, dottern drar på krogen och ja höpper i säng, hihi!

Avslutar denna dag med några bilder på min stora tjej.❤

Hoppas hon får en rolig kväll!

Go natt & va rädda om er ❤

Gillar

Kommentarer