MY DAY !

Hallå!

Min söndag, hur har den varit undrar ni säkert... jo vars den har varit helt ok. Den blev ju inte riktigt som ja tänkt mej men den blev bra ändå. Ja det sämsta har ju då varit detta onödiga skit som att ställa om klockan, det suger verkligen! Tycker det bara är onödigt och hoppas på ett slut. Jag vaknade vid 7 snåret, blev skit sne, ville ju sova! Näpp, ist blev det att köra igång och tvätta, promenera med hundarna och så lite frukost på det. Eve & Clara kom hem vid 03.00-03.30 i natt så de såg ja inte röken av förens till middagen.

Mannen packade ihop lite pyttlar och for iväg till brandstationen med bilen som han fixade till. Han tog alla bilar under dagen, alltså Gickas & Eves oxå.

Jag mös ner mej i soffan när han drog, hade tänkt att göra en massa men de blev typ bara tvätthanteringen som ja skötte. Medan mannen fixade Gickas bil så kom hon hem till mej och hängde.

Fixade till lite gofika som vi avnjöt i soffan. Framåt em så ville hon ha hjälp med att storstäda badrummet så snäll som ja va följde jag med. Kan säga att den sim bodde där innan hade nog glömt städa i hörnen och under tvättmaskinen😡

Jag va helt slut efter skrubbandet Gicka körde hem mej och jag tog en lång och varm dusch innan jag for och hämtade hem Becka & Wilma som ska sussa hos oss. Vi käkade och for en tur till Hallsberg och hämtade lite mössor & annat som Virran fixat.

Så himla nöjd! Tack Virran!

Resten av kvällen satt vi i soffan.

Nu äre dax att sussa och ladda för en tvådagars arbetsvecka.

Kraaam 💕

Gillar