Möte!

Hej!

Ännu en grå, regnig, mörk dag förbi. Denna dag har de varit focus på möten! Först möte på jobbet och sen dax för ett möte som jag faktiskt va liiite orolig för.

Vid 14 tiden kompade jag ut och knallade upp till Sköllergården där ja mötte upp mor & far. Idag vare dax för möte med biståndshandläggare, personal och oss anhöriga om fina farmor.

Vi diskuterade boende, handlande, mat , ja allt i stort sett.

Vi fick även domen idag, det vi befarat en tid är nu sant!

Farmor har Vaskulär demens!

Hur kändes det då? Både och om jag får svara. Jobbigt men ändå skönt att få de på papper. Vi har ju som sagt redan förstått att nått ä på tok....

Vi beslutade iaf att ställa farmor i kö till en annan avdelning. Alltså en annan lägenhet, och att vi hjälps åt mä städ & handling. Får vi se hur det kommer bli.

Jag bestämde redan igår att ja tänkte stanna kvar och hälsa på fina farmor efter mötet, men för att det inte skulle vara så uppenbart att vi alla tre varit på möte så gick jag och satte mej en stund i biblioteket medan mor & far gick in till henne.

Jag passade på att ringa Becka för att kolla om hon ville bli med till fina farmor men hon valde att vara kvar hemma, vilket så här i efterhand va klokt!

När ja kom in till fina farmor så satt de andra vid bordet. Farmor började tugga direkt om va vi gjorde där, vad vi skulle berötta o s v!

Jag satte på kaffe och vi satte hos ner för att fika. Då rann tårarna nerför hennes kinder och hon började bli otrevlig. Mot mej som vanligt! 

Sköterskan sa även på mötet att farmor verkligen hyser agg mot mej. Att jag ska döda henne, gasa ihjäl henne, sno saker, bara vill henne illa.....

Ja och så blev de ju nu. Jag kände att ja inte orkade bli sårad igen så ja reste mej bara och sa hej då. Tog min jacka och gick. Farmor blev ju då inte mindre nöjd utan började ropa att ja inte skulle gå. Men psyket va inte direkt med mej så ja gick bara. Ville ju inte egentligen men de känns sååå jobbigt och ledsamt att se att hon sitter och är ledsen, arg och besviken och de blir ju inte bättre....

Ursch!!

Väl hemma gick den lilla musten jag hade kvar helt ur mej. Eve & Becka hängde mä Robin till Marieberg så ja slängde mej i soffan och bara va. 

Gicka kom hem och va en stund innan hon for på zumba.

Å så har vi Siv-Inger.... vår mamma katt som går oss på nerverna! Hon kastrerades i tisdags och vill bara ut! Hon ä galen och jag blev rödd för henne nör hon hoppade upp och morrade mot mej! STÖRD KATT! Bara att bita ihop, hon ska helst vara inne i ca 14 dagar till🙈

Jahopp! Så blev de med min torsdag, mye fina farmor tjat men så är verkligheten.

Ny ska ja slänga Becka i säng och längta efter  freeeedagen!


Kraaam 🌺

Gillar