Min lördag!

Hej!
Ja i morse när ja slog upp mina bruna ögon va klockan 07.00 och de gick ta mej 17 inte att somna om.
Jag låg och snurrade tills straxt efter 08 snåret då gav ja upp! Började nästan att gråta när ja drog upp rullgardinen, för där utanför föll de vita lappmöglet . Ja man vet ju varje år att de kommer bakslag men lik för annat blir man ledsen och irriterad.

Jag började morgonen men en långpromenad på ca 90 minuter. De va riktigt skönt vill ja lova. Fick sällskap av grannen Anne den sista biten😊

Väl hemma i stugvärmen serverades de frukost. Och vi åt alla tillsammans vilket va mysigt.
Lilla sessan har även idag tillbringat sin tid i soffan, lite mindre feber men ont i halsen.

Jag hittade henne sovandes med tv dosan i handen... ❤ Hoppas de vänder i morgon!

Medan hon sov kolla ja på HTG, gäller att passa på.
Micke gick och provkörde en cross som han ä sugen på att köpa, inte bara han kan ja tillägga.... Eve & Becka va ju helt extas här hemma. Vi får la se om de blir nå köp.

Vi käkade lite gulasch soppa innan de va dax att pälsa på sej MASSOR mä kläder....för idag vare dax att hänga med och kolla när Eve, May och tjejerna spela träningsmatch mot Askersund. 

påpälsad the luxe....och ändå höll ja på att frysa ihjäl.
De spelade en riktigt bra match som slutade 1-1. Eve stod bara första halvlek och hon släppte inte in en boll😁⚽️
Vid 18 tiden va vi hemma igen. Tjejerna hoppade in i duschen och sen for vi mot Ica maxi vid universitetet, för de ekade mer än tomt i skafferi, kyl och frys så de va bara att gilla läget och nu klarar vi oss ett tag... igen!

Uppackning av varor o h film mys med sessan fick avsluta denna lördag! Tack för att ni orkar läsa och va nu rädda om er!

Kraaaam💙

Gillar