MIN LÖRDAG !

Hej!

Lördagen börjar ta slut, iaf i min värld.

I morse hann ja knappt vakna till liv innan Fia ringde. Jag taggade henne på insta för nån dag sen och hon & Stefan nappade. Så efter 30 min va de bokat & klart :

Yey! 90 tals vågen here we come, sååå kul att ha lite saker inbokade😀

Vi käkade frukost med Becka & Felicia innan dagen rullade igång på riktigt.

Mannen for iväg och grejade mä bilen, barnen lekte & Eve & Gicka hängde på sina rum. Jag själv tog de bara lugnt.

Felicia blev hämtad på em, Gicka drog och jobbade ett kvällspass & mannen & ja for till Willys och handlade. Hoppade in en snabbis på M-berg och kollade va de skulle kosta och laga min skärm på mobilen, jag höll på att svimma när snubben sa 2900 kr... jösses! Får nog ta mannens gamla tills de ä dax & byta för mej. De är då tråkigt nu för jag kan inte söka utan att vända på telefonen, jag kan inte dela nått på Facebook eller insta heller. I lands problem, ja vet! Men men.... Tänker iaf inte betala så mye för att få skärmen fixad!

När vi kom hem från Willys hade Wilma kommit, så hon & Becka va i full gång och lekte.

Vi packade upp allt och bestämde oss för att ta en promenad mä Ozzy.

Vi gick till mor & far & hämtade ett våffeljärn och hem igen. Lata hunden började som vanligt halta på väg hem.... de brukar han göra när han ör trött., han är bra lat och rolig 😂😂

Kvällen blev fortsatt lugn, små tjejerna fixade lite fotspa ute på altanen.

Å där satt de i några timmar, de kom precis in då de började frysa, så nu ligger de nerbäddade i Beckas rum.

Gicka har oxå precis kommit hem efter en jobbkväll så nu sitter hon och klurar på va hon ska önska sej i student present.

Jahopp, så blev de mä lördagen! Ja önskar er en go kväll! Nu ska ja gå upp och knyta mej snart, men först kolla till Eve för henne har ja inte sett till på hela dagen, har bara hört henne spela musik😀 hon gillar sitt rum kan man säga 👍🏼

Kraaaam 💖 💙

Gillar

Kommentarer