MÅNDAG !

Jamen visst, jag lyckades sova hela natten som en klubbad säl och vaknade av alarmet 05.20! Liiite i det tidigaste laget men då ja inte "orkade" tvätta håret igår så blev de till att göra det idag. Och det tar tid.... jösses, nackdelen med långt hår är att tvätta och borsta ut det... hihi

Efter jobbet bytte jag två av mina fina maja tallrikar som ja fick i present då hapiness texten va bortskavd, frågade även efter muggarna som jag längtar efter men de hade inte kommit än.

Väl hemma tvättade jag, plockade disk och sen bar det av till frisören med Eve! Det var välbehövligt vill ja lova...

Före snaggningen
Å efter! Nu kommer de gå lättare att borsta håret när allt slitet är borta. Jag passade även på att beställa en tid för mej, får vi se va vi ska hitt på för skojsigt.

Direkt efter frisören åkte vi hem och inväntade mannen innan vi mötte upp Gicka & Becka hos Mollan. Han fyller nämligen år idag 🎂🎊 Så vi grattade honom och fick gofika. Måste ju oxå passa på att gratta Annsofie och Matte på era födelsedagar 😀⚘💖

Mannen for iväg på övning och vi tackade för oss och knallade hemåt.

Eve & Becka försvann upp på Beckas rum där det poppades musik och spelades tv spel.

Jag läste lite innan mannen kom hem. Nelly kom förbi med lampan som Gicka köpt och den ville hon såklart ha upp. Vi packade med lampan & även Zingo. Så idag har Zingo flyttat från oss och bor hos Gicka. Lite sorg över att hon flyttar men vi kommer träffa henne ändå. Å så är det ännu mera sorg att vår Smilla inte hittat hem....vår fina kisse!

Zingo sa inte ett knyst på hela tiden, hon gick mest runt och luktade.

Mannen försökte få upp lampan men gav upp. Ist fixade han lysknappar, droppande vatten i handfatet å diskmaskinen

Våra döttrar kan vara glada att de har en sån bra fixar pappa!

Vid 21 tiden tackade vi för oss och lämnade Gicka & Zimba. Hoppas de kommer sova gött.

Nu ska ja sussa lite, så önskar er en härlig kväll!

Kraaaam 💖

Gillar