Lugnt äre här!

Hallå!
Hur har ni det? Skumt väder de har varit idag, regn och blåst hela fm och sol och blåst men de har varit varmt.

Vaknade även idag straxt efter 7 och gick ner, möttes av en likblek sessa som satt i soffan med magvärk. Hon fick i sej en banan och försvann upp på sitt rum och somna om.
Jag hade oxå värk i magen eller i äggstockarna, de gjorde så ont så de strålade ner i hela vänster ben så känseln nästan försvann. Lyckades ta mej upp i sängen och lägga mej i fosterställning, svetten rann och ja fick typ andas som när man föder barn. Fy fan, trodde ja skulle få åka in, men efter ca 20 minuter va de som bortblåst, fattar ingenting 🥺

Tog mej ner igen och intog morgonens piller ranson innan ja däckade i soffan igen.
Svårt att hitta nån bra ställning idag, hur ja en satt eller låg så gjorde det ont.

De blev iaf ett gäng avsnitt av Rederiet i väntan på att sessan skulle vakna, vid 11 hittade hon ner och vi käkade frukost. Hon hade fortfarande lite ont och så här i efterhand så tror ja hon åt för lite igår, hon åt knappt nått innan träningen och inget efter, så magen va nog tom🥴
Hon kvickna iaf till under eftermiddagen.

Vid 13 tiden kom Eve & Clara, Eve slutar tidigare på onsdagar. Tyvärr va hon tvungen att tacka nej till stängning i dag då de skulle va fotbollsträning men träningen blev inställd och då hade de redan löst sej, men så kan de va.

Efter vi käkat drog mannen till Gicka och satte upp hatthyllan, tjejerna försvann på rummen och jag intog soffan.... Igen!

Jag så himla trött så ska lägga mej nu, fick förresten ett meddelande från en elev som undrar när ja kommer tillbaka❤️
Han saknar mej, de värmer sååå att höra!

Med det så säger ha Natti!

Kraaam 💕

Gillar

Kommentarer