LÖRDAG MED FINBESÖK!

Go kväll i stugan!

Idag har ja inte suttit stilla många sekunder, de märks nu ikväll....är heeeelt slut!

Vaknade vid 9 i morse, de va riktigt skönt att sova lite längre än en vanlig vardag. Mannen hade redan pyst iväg. Han har utbildning på terängfordon hela helgen igenom brandkåren så honom kommer vi inte se mye av...

Satte igång och plocka lite, fick hjälp av Eve & Becka med frukost fix & dammsugning. Vid 10.30 dök vårt finbesök upp med packning för övernattning. Det blev full fart direkt 😀

De första vi gjorde när mamma Renate lämnade oss va att ta en promenad med Ozzy, oj va Basse tyckte de va kul.

Under promenaden bestämde vi oss för att åka och köpa lördagsgodis.

Så medan Eve & Gicka fixade i ordning sej åkte Becka, jag & Basse och slängde pappersinsamlingen. Å sen bar det av mot Pickaboo.
Vi tog skitbilen så Eve kunde passa på att övningsköra. Det gick jättebra, de märks att hon har kört epatraktor!
Oj, oj va mycket roliga saker Basse hittade...

Efter godisinköpet åkte vi vögen över Hallsberg och stannade till på dollars. Eve ville köpa en parfym och ja bunkrade med tamponger, de är ju så mye billigare där.

Vi bestämde att de skulle bli pannkaksdag med glass & grädde. Så väl hemma började jag med att steka, ursch va det ör tråkigt! Men gött ibland.

Eve & Basse fixade till rosa grädde.
Å precis när ja va klar dök älskde mannen upp, ett gäng timmar för tidigt. Blev glatt överraskad 😀 de hade fått hemläxa så därför kom han hem tidigare. Vi käkade, Gicka drog iväg och jobbade, Eve försvann upp på sitt rum och jag, Becka & Basse gick till skolan och lämnade mannen så han fick plugga.
Vi provlekte på alla ställen.... och avslutade med en promenad hem. Då började Basse bli trött och ville hem... Så de blev ingen övernattning utan hem och packa ihop alla hennes saker och så körde vi hem henne.
Lilla gumman, helt slut va hon.

När vi kom hem fixade vi lite mys och kollade på film ( ja halvsov)

Sessan va bra trött hon oxå.....

Hon däckade med telefonen i handen.....

Ja en dag med fullt ös har nu tagit slut och jag måste säga att de va rätt skönt ändå att få tänka på nå annat .... och mina tre 💖 va så duktiga med att hjälpa till idag när de behövdes. Tack allihop och gonatt! 💖

Gillar