LÖRDAG!

Ååå vilken mysig lördag det varit!

Vaknade vid 8.30 i morse, gick ner till morgonpigga mannen och planerade dagen. Vi två gjorde oss redo och for på äventyr!

Vi styrde bilen mot Högsjö och Thorslundkagge, ett tunnbinderi som mannen lumparkompis driver. Himla kul att se hur det tillverkas.
Vi doftade i tunnor, klämde och kände och tittade såklart!
Mannen med sin lumparkompis som han inte sett på många år.
Alla som ville fick prova att fixa till en egen "tunna", å de va vi ju tvugna att göra..... klarade man att få ihop den fick man köpa den för 200 kr, dyrt eller inte vet jag inte men en kul grej och framförallt ett minne som vi båda kämpade med 😁💖
Å vi klarade det!

En av männen som jobbade där tyckte vi va duktiga, han hade aldrig sett några få ihop den på det sättet som vi gjorde de på.... hihi! Vi fick t.om ett gäng pensionärer som publik, hihi!

Efter rundvandringen i fabriken drog vi oss vidare mot nösta stopp : Vingåker!

Vi gick in på delicato där vi köpte lite snarr och så tog vi oss en titt på porslinsdelen.....OMG vilken tur ja inte är miljonär, då hade ja köpt ihjäl mej.... de va ju inte så värst billigt men de fanns mye fint!

Så kul & mysigt att bara brumma iväg, inget måste på inköp utan bara flumma runt, mer sånt!


Väl hemma fixade ja till en " gå bort present" då de idag va dax att få se hur Robin & Alexandra bor. Så vid 17 tiden brummade vi in till stan och hälsade på dom en stund innan vi drog till Pinchos där vi även mötte upp Gicka & Eve.
Det började mindre mysigt då vi hamnade vid ett sällskap på 16 packade grabbar som hade en ljudnivå av dess like, en av grabbarna va så jäkla full så han ramlade av stolen. Han fick inte köpa nån alkohol.... konstigt?!

Det slutade bättre då de tillslut blev utslängda! Så då kunde vi avnjuta en mysig stund allihopa utan att skrika till varann....

Mätta och belåtna åkte vi tillbaka hem till Robin & Alexandra där vi hängde en stund. De blev mest en massa prat om bilar då både Robin & mannen letade på blocket..... Svårt att hitta en bil sim Eve blir nöjd med.....

Vid 23 tiden tackade familjen tajcon för oss och for hemåt till Påschboo!

Stort supertack till er alla för en ljuvlig lördag! 💖

Kraaam 💕

Gillar