Livet rullar på....

Hallå & go kväll!
Idag har ja förstått hur livet som pensionär funkar! Alltså jag förstår att de har ont om tid, herregud vad fort dagarna går när man är hemma! Hihi🤪

I morse gick jag upp med sessan och såg till att hon kom iväg som hon skulle.
När hon pös så dök ja ner i soffan och där låg ja en bra stund. Tvättade lite idag, passa på i de fina vädret 🙌☀️

Käkade sen frukost med Eve & Clara sen tog jag mej en promenad med Ozzy, riktigt skönt ute!

Å så blev de soffläge igen, inte så mye värk just idag och de är skönt.
Läkaren ringde förresten på eftermiddagen, jag blev fortsatt sjukskriven till 4 okt tror ja de va, det kändes både bra och lite dåligt.
Måste väl inse att ja inte är 100 än och ta de i lugn takt, men saknar ju eleverna sååå mye!
Ja, ja de viktiga är ju att ja blir bra och att ja går komma på mr röntgen snart.

Efter maten idag så pös mannen till Jem & Fix för att se om de gått hem nå virke till räcket och trappan, å tänk att de hade de så nu finns de hemma iaf.

Framåt kvällningen åkte vi till Gicka, hon ville ha hjälp med att skruva ihop ett skåp hon köpt så jag dök ner i soffan och mannen skruvade.

Lyckade få fart på de orkeslösa flickebarnet så vi slängde lite kartonger och letade på hennes förråd innan hon satte igång med sina gardiner. Hon har ju en snäll granne så hon fick låna ett strykjärn till att fixa längden på gardinerna i vardagsrummet.

Fick nu ikväll reda på att pappas underbara moster i Suomi kommer somna in vilken dag som helst, skit vill inte att alla ska bli gamla... ❤️
Sänder en tanke till SUOMI 🙏❤️

Nu ska jag snart nanna kudde i hop om en lika ok dag i möra 🙌

Kraaaam ❤️

Gillar

Kommentarer

Rickard
,

Hej.

Rickard heter jag och jobbar med influencer marketing på den svenska marknaden för Sudio. Vi är ett svenskt företag som designar hörlurar och högtalare med ljud av studiokvalitet i skandinavisk minimalistisk design. Jag tycker att din profil skulle passa bra ihop med vårt varumärke och undrar om du skulle vara intresserad av att göra ett samarbete med oss?
Hör i så fall gärna av dig till: