Livet !

Ja ni LIVET!

Vad är meningen med det egentligen?.

Man tillbringar mer tid på jobbet än hemma, & när man väl ä hemma ä man så trött så man får tvinga sej till att hålla sej vaken.

Varje dag gör man samma saker, på jobbet äre samma saker varje dag och hemma likaså.

Tänk om man skulle våga göra de man drömmer om, packa ihop allt och bara dra till varmare breddgrader och jobba på barnhem! De går ju inte, för vill ju ha mä barnen, nära & kära!

Eller att bli familjehem, vilket jag någon gång i livet kommer att bli! Det finns sååååå många barn/ ungdommar som behöver hjälp och de skriks efter familjehem.... tyvärr bor vi för litet för att kunna bli just det, men kontaktfamilj kan & ska vi bli snart!👍🏼😀

Lyxhustru, fatta att kunna gå hemma hela dagarna, göra de man vill när mannen jobbar och kidzen är i skolan. Ha maten serverad när de kommer hem, baka och greja. Ja de vore nått, men de kanske skulle bli långtråkigt i längden?!

Vad har ni för drömmar? De här ä mina drömmar, och vem vet något kanske slår in en vacker dag 😀

Jahopp, åter till dagen!

Idag vare dax för att besöka fina farmor. De va mä spänning vi gick dit... och hon hade en bra dag. Lite skitsnack emellanåt men överlag bra. Äre inte konstigt att kommer ja själv då är de tvärkört och kommer hela la familja då går de så bra så.

Idag tog vi vara på den braiga dagen😀💕

Farmor hade visat personalen sitt dukskåp....hennes allt!

De är inte en duk som ni ser..🙊 Jag fick äran att rota runt efter hennes egen virkade dukar. Hon har nämligen fått för sej att börjja virka & sälja till personalen. Kruxet just i dagslägethar hon varken virknålar, garn eller beskrivningar...och dessutom jätteont i händerna, men som sagt man måste ju få ha drömmar, eller hur?!

Micke & Becka hade köpt mä fika så efter kraffsandet i skåpet fikade vi.

Gicka kom oxå och hängde mä oss medan Eve va hos May.

Kvällen blev väldigt lugn och skön!

Hamnade i soffan tittandes på bonde.....hur ska de välja? Spännande äre😜

Nu tackar ja för mej!

Kraaam Diana

Gillar