LEDIG DAG !

Hejsan!

Vilken fantastiskt skön kväll vi fick idag denna fredag!

Denna första sommarlovsdag för sessan och ledig dag för mej har tillbringats hemma. Ja sessan for ut och lekte med kompisar en sväng och då körde ja igång och tvätta. Det blev ett gäng maskiner som torkade fort ute, så himla skönt när de blir klart fort. Jag städade av lite oxå, damma och plocka lite.....igen😝 Förstår inte riktigt, det känns som om de blir mer rörigt när man är ute hela dagen än när man är inne.... är det " ingen " eller " någon" som ställer till det??

Vi grillade när mannen kom hem från jobbet, Becka passade på att vattna blommorna ( som ryker i morgon) och hon vattnade på sitt sätt.... Hihi!

Vi passade på att äta ute då de va så skönt, vi hade en mysig stund hela familjen❣

Efter maten försvann Eve upp och pluggade & Gicka gjorde sej i ordning för date med " gänget". Becka rotade fram elsparcyklarna från boden medan mannen lagade Eves moppe, bra med en händig man.

Becka & ja bestämde oss för att raka Ozzy lite så de började vi med...
De gick ju som vanligt bra när ja ska göra nått ( eller inte) .... maskinen surade ihop av allt hår som fastnade, så jag försökte ta isär den och lyckades, men inte på rätt sett så Ozzy förblev halvfärdig.

Vi tog en liten fika pause ute oxå såklart, de gäller ju att passa på. Jag har även försök få Eve att komna fram till hur hon vill fira sin 18 årsdag... de börjar ju dra ihop sej.

Kvällen avslutades ute i tältet, tyvärr fick vi ge upp då myggjävlarna inte gav sej😵

Ja så blev de med min lugna lediga dag, bra kan man sammanfatta det 🙏

Avslutar med en bild på lilla sessan och hennes smarta lösning...

Ska man mysa med kissen så funkar de ju att använda foten som mobilhållare.... hihih


Kram o gonatt!❤

Gillar