Kort men lång dag!

Hej och go kväll! Hua måndag igen, den blev väl inte riktigt som ja tänkt men men. Jag hann jobba i ca 3 timmar innan Becka kom kritvit och hade ont i huvudet. Hon ringde redan vid 7 i morse och halvgrät men elak som vi är så fick hon ta en alvedon och äta frukost och knalla iväg till skolan i hopp om att de skulle ge sej. Men det gav sej icke så de blev hemgång. Ett stopp på ica och köpa fika innan soffan hemma intogs.
Djur & sessa mös i kapp. Jag intog andra hörnan av soffan och halvsov hela dagen förutom när tvätten skulle hängas.
Efter några avsnitt av Wahlgrens värld intog vi lite gofika, Becka tog varm oboy & ja kaffe. Göttit värre!

Ja där låg vi och slappade hela dagen, så en kort arbetsdag men låååååååång dag!

Det är ju inte bara slappa när man har arbetsuppgifter som måste göras,,så de blev till att jobba ca 30 min,,men nu äre klart, så skönt!

Jag fick föresten svar på mina prover idag, järndepoerna va inte så bra så nu får ja knapra piller igen. Ja, ja de hade ju kunnat va värre....

Eve va bara hemma och vände,,hon och Mickan åkte till Vivalla och lämnade igen saker till May som legat på Eves rum och sen for Eve hem till Clara för övernattning. Mannen drog till brandstationen där de va genomgång av nya vägen. Å Becka & ja slappade i soffan. Nu i skrivande stund blev de bestämt att hon får vara hemma i möra oxå då hon har legat/ ligger helt utslagen. Så i möra blir de mannen som får va hemma.

Så nu blire sussa för mej!

Tack & hej

Kraaam 💕

Gillar