KONSTIGT.....

Ja nog kändes de konstigt i morse! För det första att få sovmorgon i två timmar och sen till råga på allt så sken solen ljuvligt!
Och just solen har man ju inte direkt blivit bortskämd med.....det var väldigt svalt men friskt & skönt att promenera till jobbet.

En annan konstig känsla är att varje höstlov dom senaste åren har jag och barnen åkt över till Finland, men nu äre slut med det för finaste farmor är ju här i Påschboo💕 lite synd äre allt för man mister ju kontakten mer & mer med släktingarna däröver. Och så äre ju tråkigt att de är slut på trippar med barnen, iaf till Suomi land.

Ja men annars har de rullat på, Becka & wilma sov ju kvar hos oss inatt och nu i natt sover de hos Wilma. Eve har turen att få jobba på loven så det har hon roat sej med idag & resten av veckan såklart😁

När ja kom hem softa ja lite innan de va dax för tvätt sortering. Mannen pös till brandstationen för övning och jag passade såklart på att kolla på HTG & Sofias änglar. Eve va helt slut efter helgen så hon däckade.

Ja och så har jag fixat lappar om barnloppiset som jag & Oskar fixat till så nu höppes vi på många bordsbokningar👍

Ja ni, nu börjar de dra ihop sej för natti natti och invänta tisdagen och den sista arbetsdagen denna vecka🤘💕

Kan hända att jag bokat tid för nagelfix i morgon.... hihi!

Men nu säger ja natti natti 💕

Gillar

Kommentarer