Karlshamn & lite annat!

Go kväll fina ni!

Då har vi intagit tältet igen, idag har vi flummat runt lite hör & där. Becka och jag vaknade vid 8 i morse. Å jag sov sååå bra i natt så de kändes gött när ja vaknade.

Det såg så mysigt ut när hon låg och sov.. 💕

Vi käkade frukost och kröp tillbaka in i tältet och bara va, så skönt när vädret ändå inte visade sej på nån bra sida. Mulet, mulet & några regnstänk har de varit idag. Inte kallt men de blir ju lite rått...

Vi bestämde oss för att duscha och bege oss in till Karlshamn och titta lite.

Första stoppet blev på hamnbryggeriet där vi smaskade räkmackor & annat gotti. Så mysigt café med massor av folk.

När vi satt där och mös så fick jag ett samtal från soc, de behövde hjälp med att få tag på kontaktfamilj till en 12 årig och en 13 årig flicka och de kom att tänka på oss. Det gör så ont att inte kunna hjälpa alla.... men då vi har en tös redan så fick vi be dom av akta.... fast de är ju kul att de är nöjda med oss och ringer och frågar!

Vi promenerade runt i butiker och även i hamnen och kollade in alla båtar. Dagens bästa köp blev en supergullig ugnsform och en uno kortlek. Kortleken kostade bara 49 kr, på andra ställen kostar de oftast över 100 kr så detta var ett riktigt fynd!

Vi stannade till på smögen bron och njöt av utsikten innan vi for tillbaka till campingen.

Väl tillbaka satte vi oss och spelade ett spel vi köpte...
Vår rastlösa lilla duracell ville så gärna visa mej campingen som mannen & jon bodde på för två år sedan så vi gick den 15 min långa promenaden till Johannesviks camping och tittade runt.

Vi passade även på att spela mini golf och Becka lekte i lekparken.

Mannen vann och Becka & ja kom på delad 2:a plats 😀
Kvällen avslutas typ snart i tältet, ska väl bara knalla på toa!

Dagens absolut BÄSTA är att Evelina klarade uppskrivningen för körkortet! Så nu är du ett steg närmre ett körkort fina unge! 💕

Så nu äre sluttjatat om att de ska pluggas hela tiden!

Så nöjda & glada över det och över att en ljuvlig dag nått sitt slut säger jag Go natt! 💕

Gillar

Kommentarer