KÄRLEK !

Go kväll!

Hejar ni på Sverige nu? Här äre hockey som gäller. Passade på och såg John sjunga på Eurovision, så bra! Tuvärr äre såå långdraget & så mycket dåligt så jag brukar inte kolla, men spelar in så då kan ja spola förbi skiten i möra 😁

Vår dag idag har varit en lugn & mysig. Jag väckte Eve vid 8 och tog med henne på frukost mys! Jag tänkte Brändåsen men precis när vi svängde ner på parkeringen så gick det in ett helt busslass med pensionärer så kön va gigantisk.... vi gav upp köandet och drog till Sveas ist. Långt ifrån lika gott som Brändåsen men mätta blev vi.

Efter frullen pös vi till dollars, köpte lite plock och sen hämtade vi upp lilla virvelvinden som ville hälsa på hos oss.
Vi mumsade jordgubbar, gick och röstade, lekte i lekparken och käkade glass.
Väl hemma igen så hjälpte min man mig att byta mobil. Så med hjärtat i halsgropen satte han igång. Och ja hade inte behövt oroa mej, de gick bra och nästan allt hängde med till den gamla mobilen. Så nu kan ja dela & lägga upp på insta & facebook igen.

Virvelvinden har lekt, vi har kollat på Vaiana, ätit och hängt m Becka & Henrik. I natt sover de över hemma hos oss och har just nu film myys.

Avslutar denna dag med svenska national sången i bakgrunden då sverige vann matchen. Å samtidigt delar jag med mej av några underbara bilder från gårdagen då Gicka va på mösspåtagningen inför studenten.

Finaste Rasmus & Angelica
Å så underbaraste kompisarna Emma & Angelica
Tack Jenny för fina bilder.

Kraaaam ❤

Gillar

Kommentarer