Kämpat på....

Go kväll!
Har legat totalt däckad i soffan sen vi kom hem från Örebro. Att försöka hitta ett sätt att ligga på utan att armen krampar och "kniven" vrids om i skuldran är inte lätt...
Idag hade vi bestämt att vi skulle fara till staden, inte city city utan gå en sväng i gamla wadköping och stora holmen så de bar av straxt efter 11, gav mej fan på att orka då ja inte ville "svika" familjen... De va tufft och de blev några pauser men ja fixade det. Tänker att det är ju inte bra att ligga helt stilla en hel dag heller.

De blev ju bättre väder en vi trott men ändå inte smällhett, vi kikade in i några söta butiker i Wadköping innan vi tog oss varsin smarrig glass.

Så mysigt! Ingen stress utan bara strosa runt.
Då båten över till stora Holmen gick en gång i halvtimman bestämde vi oss för att promenera runt dit ist,, de behövde vi nog allihopa 🤪

Väl där ville tjejerna åka tåget så de gjorde Eve & Becka.... Gicka fick inte rum 🥺
Jag själv hamnade på en bänk där ja satt en stund. Vi kollade på djuren och sen bar det av över till stadsparken och bilen. Det började regna när vi gick tillbaka så vi hade tur med vädret.
Mannen ville att vi skulle käka på Örebro hamn krog men när vi väl kom dit så öppnade det inte förens 16.00 och de orkade vi inte vänta på, så de blev Grekiska kolgrillsbaren ist.

Å de va gött vill ha lova!

Efter maten for vi och grattade Matte som firades i Cafe Skogen vid Glomman, de bjöds på fika och minigolf, supermysigt!

Ja så blev de med denna tisdag, fick en fin blombukett av mannen efter han varit på Ica, sååå fin!

Nu ska ja försöka få lite sömn, de gick ju helt åt skogen natten som va så hoppas på bättre inatt.
I morgon bitti blir de en date med farbror doktor, nästan så ja längtar🥺

Kraaaam & tack alla inblandade för en fin dag ❤️

Gillar

Kommentarer