Kämpa på..

Hej hopp och god kväll!

Sitter helt utslagen i soffan, de värker i axel & nacke efter dagens slit!

När ja vaknade i morse trodde ja inte de va sant! Att vakna till ljudet av väckarklockan betyder i min värld att jag är tröttare än vanligt! Brukar vanligtvis vakna innan klockan.... men icke idag! På jobbet vare fullt ös hela dagen.

Becka gick till Mickes jobb direkt efter skolan, då jag bestämt att ja skulle gå direkt till Sköllergården och städa lägenheten och hon ville inte med. Systrarna va ju inte heller hemma så då blir de ju extra jobbigt när man måste vara själv hemma... tur de gick att lösa iaf!

I lite mer än två timmar städade vi farmors gamla lägenhet, sen började de bli mörkt så då fick vi spara det sista tills i morgon.

Denna vecka har ju varit sjukt vidrig! Knappt varit hemma någonting alls och idag när ja väl kom hem va ja så slut i både kropp & knopp så gjorde lite måsten innan jag däckade i soffan.

Eve & May kom hem från fotbollen straxt efter mej så tjejerna satte sig och åt direkt innan de duschade & tog kväller.

Å så precis när ja bestämt mej för att sussa så hörde Gicka av sej. Hon är hos kompisen Emma och har jätteont i magen...... stackars barn! Å inget kan jag göra.. vi kom fram till att hon hänger kvar om de inte blir ännu värre.

Det går ju trots allt över....

Så i möra äre dax att ringa vc då hon har haft ont till & från sen i måndags! Orkar inte med att vara orolig... och så äre ju då mycket annat hela tiden. Men ork till ens barn finns alltid, så är det med det!

Nu ska ja sussa iaf, hoppas på att natten blur lugn för Gicka💖

Go natt & va rädda om er!

Gillar

Kommentarer