KALAJS TORSDA !

Nemen, vips så blev de kväll igen, de går fort vill ja lova.

Idag vare dax för en tripp till stora staden, kalajs kväll! Så vi pös ivög så fort alla familjemedlemmar va redo. Först stannade vi till på Marieberg där mannen gick in på bolaget och köpte lite gotti och jag hängde mä Gicka in till apoteket.

Hennes astma medecin va slut så hon hämtade ut nya..... 1 000 kr fattigare blev hon. Fy 17 va dyrt det är...

Sen bar det av till Robin & Alexandra. Robin fyllde år i måndags men då kunde vi inte gratta honom så vi bestämde att de blev denna torsdag ist.

Han fick lite smaskens att dricka av oss. Vi blev bjudna på pajer och cheesecake, så gottigt så. Vi snick snacka, fikade och kollade 1:a perioden på hockeymatchen innan vi tackade för oss och for hem till Påschboo igen. La märke till va folk har börjat julpyntat med ljusslingor,,ljusstakar och sånt redan. Ja jag tycker nog redan.... de va liksom pyntat överallt.... tror vi ligger efter i Påschboo! Haha 😮 Tur vi alla tycker olika. Hörde förresten på radion att de ska börja spela bara julmusik varje dag fram till jul. Bara att inse att julen är på ingång!


Vi släppte av Gicka hemma hos henne och for hemåt. Fixade med lite papper som skulle fyllas i och mannen hamnade framför hockeyn, så vi håller tummarna för vinst denna kväll.

Nu tackar ja för mej och slänger mej i bingen. Hoppas på att ni haft en härlig dag!

I möra äre fredag!!!

Kraaam 💚

Gillar

Kommentarer

candy95
candy95,
låter härligt vad händer ikväll då?
nouw.com/candy95
Diddii
Diddii,
I kväll blir de en lugn hemmakväll med familjen 😀
nouw.com/diddii
Anneli S
,
Har du varit och hängt i mina krokar igen 😍😉
Diddii
Diddii,
Yes, där va vi 😀
nouw.com/diddii