JULDAGEN =SLAPPDAG

Go kväll!

Ja vår juldag har bestått av slapp i soffan förutom direkt i morse....

FÖR : dagen före dopparedagen så bestämde sej vår kära diskmaskin sej för att gå sönder, sååå lämpligt, eller INTE! Detta har ju då inneburit handdiskning för hela slanten. Så igår på självaste julafton vare ju fullt hus... så disk från vår julmiddag och em fika stod vackert och väntade i morse. Jag varken orkade eller tyckte det va speciellt trevligt att ställa mej och diska i går kväll, den som spar han har 🙈 haha!

Känns skit kul att behöva åka och köpa en ny....NOT! Vi får la se hur länge vi står ut utan.... det ända positiva är att diskar man upp direkt och ställer på tork i diskmaskinen så äre ju väldigt rent och fint på bänkarna👍🏼


Jag har oxå passat på att tvätta lite under dagen, välbehövligt kan man säga.

Då vi slet så med allt som skulle göras innan jul dagarna innan och så igår vare full fart så idag blev de automatiskt en lugn dag då vi ändå inte firar med någon tyvärr...

Gicka jobbade i kväll så hon for iväg vid 15.30 och de andra systrarna hängde mest Eves rum. May tackade för sej i morse och for med sin far till Skövde så de blev så tomt här hemma.

Jag hjälpte Becka att få igång lite julklappar, läste instruktioner och kollade på...

Undrar många gånger hur man kommer på alla saker .... denna gång skulle en boll bli ett gosedjur av att ligga i vatten em stund.
Å efter en åktur i torktummlaren så blev fluffbollen en ? Tja va tror ni? Hund eller kanin.... jag tror nog hund. Söt blev den iaf🙂


Micke & jag passade på att kolla på några avsnitt av serien Bron när vi ändå slappade, så skönt vare! Synd att man inte känner sej något utvilad bara.

Jahopp så har vår juldag sett ut. Vi värmde lite matrester och gjorde köttfärsbiffar till middag, så nu är ja så trött på kållåda så ja vill inte ha nå mer förens tills nästa jul🤪 men gött va de!


I möra äre onsdag och vi är fortsatt lediga✌✌ wihooo!

Kram på er!

Gillar