JULDAGEN - EN LÅNG DAG

Halloj!
God fortsättning på er och hoppas ni har de bra. Själv har jag nog haft den längsta dagen på väldigt länge. Som jag skrev igår så va ja förkyld och jag kan nu i skrivande stund säga att de inte har blivit nått bättre snarare sämre. Trodde ett tag att jag skulle bli illa tvungen att avstå från julfirandet med fina farmor och alla och så tä kte jag att jag får nog stanna hemma i morgon med... Men de redde upp sej!

Vaknade vid 9.30 i morse knallade ner, de va bara mannen vaken. Jag käkade lite frukost, orkade inte vänta på 7 sovarna och mannen va inge hungrig. Kände dock inte om de a gott eller så men åt lite iaf.
Mannen for iväg och tvättade bilen och jag låg kvar i soffan. Halvsov till och från hela dagen. Vi värmde på lite rester sen gjorde jag mej klar, för vid 15.30 drog jag, mamma & pappa till Sköllergården där vi fixade i ordning lite julfirande för fina farmor❤️ Vi fick låna Doris Cafe så där tände vi lite ljus, fixade glögg, dukade fram fika. Känns hemskt att tänka så men det kan ju vara sista julen vi får fira med henne, med tanke på hur måendet har ändrats den sista tiden.
De blev iaf väldigt bra, superbra lokal då vi va 17 personer, de blir ju trångt hemma hos någon annan och eftersom vi har djur och brödernas kidz inte tål så blir det ju inte nån lång träff. Som sagt vi började med lite glögg, sen fikade vi.

Efter fikat blev de ju såklart dax för de obligatoriska julkortet på kusinerna 👌👌❤️

Kul att ha kvar!
Ante styrde upp en tävling där man skulle plocka upp en polkagriskäpp ur en skål med många käppar på tid. Snabbast tid vann.

Å vinnare blev : Min man!!

Så han fick en döskalle fylld med godis och ett diadem👌
Vid 18.30 tiden började vi plocka ihop, farmor va trött så jag gick tillbaka med henne. Hon var nöjd och glad det ar de viktigaste ❤️

Kvällen blev lugn. Eve & Gicka körde Clara till Hallsberg där hon sen tog bussen hem. Becka tog en skål med popcorn och försvann upp på sitt rum. Mannen & jag slog på tvn och där gick SVJ så vi kollade på den, blev väl som vanligt inte mye tittande för mej för jag somnade....

Nu ska jag iaf sussa så jag orkar med morgondagen🥰

Tusen tack mor/far & fina farmor för julklapparna ❤️❤️

Kraaaam ❤️

Gillar