Inte van....

Hallå!
Är såå trött, inte van att ränna omkring 🤪
Gick upp med sessan i morse och såg till att hon kom iväg. Fick ett sms från chefen att han ville ses och fylla i nån blankett till försäkringskassan så kl 9 va ja på plats!

Blev kvar en stund efter och hängde med Eve och pratade med Maria 😀

Väl hemma så la jag mej i soffan och vilade tills de va dax att dra mot stora staden!

Dax för besök hos ortopeden. Hann knappt sätta mej i väntrummet förens doktorn kom. Han gick igenom röntgen bilderna ordentligt och förklarade läget r mej.
Någon operation blir det inte då det är diskbråck på tre kotor i nacken men bara ett som är "allvarligast". Skulle han operera så skulle de andra två koftorna få anstränga sej så mye mer så de kommer inte att må så bra.... Typ så förklarade han. Och slitningarna i axeln gör man inget åt om det inte blir överjävliga och ohållbart. Så knapra piller och hoppas på det bästa.
Det går tydligen upp och ner med värk och just nu äre ju väldigt bra måste jag säga även om det känns mer nu ikväll efter att han böjt och bänt på armar & huvud.
Har man tur så äre "bra" en längre tid, har man otur blir de värre i morgon.... Typ så!
Så summa sumaro är att hitta ett sätt för MEJ som är hållbart och tänka på vad jag gör 👌

Tackade för mej, köpte en läsk & mazarin och satte mej i cafét och bara glodde rakt ut en stund innan jag knallade bort till bussen.

Jädra bra det där med att åka buss, kostar inget om man har kallelsen och man slipper leta parkering till bil och betala massa avgifter.
bussen till usö så stannade han vid en hållplats och de rasslade in ca 8 st kontrollanter och två ordningsvakter väntade utanför. De kollade alla resenärers biljetter, två killar och en tjej åkte utan och fick böta 1000 kr om jag hörde rätt, Heeelt galet ist för att betala 45 kr 🤪
Jaja de drabbar väl ingen fattig 😉

Väl hemma däckade vi i soffan, Eve körde hem en krasslig Clara och vi andra bara va.
Becka hade så ont i sitt huvud så hon däckade med prinsessan Vivvi bredvid sej ❤️

Hon somnade så väckte henne efter ca 1 timma, då hade huvudvärken lättat lite.

Nu ska jag sova, är helt slut och i möra blire upp i ottan för ännu en busstur till city🤪

Kraaam ❤️

Gillar