Inte så mye dag !

Hej & go kväll!

Ligger i soffan med jordens huvudvärk, känns som det varit klibbigt och kvavt i flera dagar nu, kan de inte bara rensas liite i luften, TACK!

Jag vaknade av klockan i morse, å de va seegt vill ja lova. På lunchen gick vi upp till Sköllergården och åt med kidzen och vem såg ja då, jo fina farmor satt ute och njöt med några från avdelningen. Såå himla goa är de som jobbar på Eken, blir aldeles varm när jag ser hur de tar hand om våra fina! Jag smet ju såklart ut och gav farmor en kram, hon ville följa med mej 💕 Gicka jobbade och kom förbi och sa hej, hon gick oxå ut och gav farmor en kram. Då brast det för henne och hon började gråta ����

Älskade människor 💕

När jag va på väg hem möttes jag av Becka & William

Dessa två coolingar hade cyklat och hängt hela dagen.
Å gissa om vår lilla duracell va stollt över sin nya fina cykel som hon väntat på 😀

De fortsatte cykla & gick hem & slängde mej i soffan i typ 2 sekunder innan jag & Eve for till dollars och inhandlade lite snax till Eves 18 års fest i möra.

Väl hemma blev de ju inte så mye mer än snick snacka med la familia. Glömde ju skriva om vår "skrivitmaning" igår när Gicka kom & hälsade på.

Nu äre ju inte lätt att se på dessa bilder men ni kanske kan zooma lite. Det hela började med att Eve tyckte Gicka skrev fult så vi alla skrev samma mening och vi kom fram till att jag skriver snyggast och sen kommer Eve! Mannen & Gicka skriver lika fult... hihi! Va tycker ni?

Skickade förresten en fråga om tattoo tid idag.... hoppas på svar får vi se 😀

Men nu säger ja natti, natti!

💖

Gillar