INTE LIKT MEJ... .

Hallå på er!

Idag har de gått i ett kan man säga. Hade en bokad tid för att fixa naglarna idag och då salongen ja brukar gå på i Hallsberg har stängt så har ju nu fått byta och ta mej till bästa Caren på hennes salong. Så 9.35 gick bussen från byn, ja ni läste rätt BUSSEN....

Alltså gud va skönt att bara sätta sej på en buss, sätta på sej lurar och försvinna i musikens värld i 45 min.

Slippa köra, slippa stressen och framförallt slippa leta parkering! Och så kostar det 92 kr ToR, de är ju billigt!

Å denna salong rekomenderar jag verkligen,,de gör inte bara naglar utan de fixar ögonbryn, bleker tänder, fixar fransar och så säljer de produkter om man vill göra naglarna hemma.

Beauty by Le heter salongen och den ligger bredvid MC på stan.

Produkterna som används är från USA och heter Kiara Sky en skonsam, vegansk behandling som desutom är doftfritt och finns i huuur måååånga färger som helst.

Och personalen är helt fantastiska. Så vill ni testa tveka unte att höra av er.

Vet ni va ja gjorde mer.... jo jag passade på att få mina buskar ansade, alltså mina såkallade ögonbryn, så nu ser ja normal ut, tror ja. Hahaha!

När ja va klar ville ägarinnan Caren bjuda mej på lunch så vi gick till hennes resturang Coco Green och käkade. Tyvärr va Caren tvungen att rusa så ja mumsade på själv.

Jag passade även på att knalla en sväng på stan, de va lääääänge sen kan ja lova, och oj, oj ,oj va ja hittade pyttlar! Men köpte inget utan knallade vidare till busstationen.

Å väl hemma blev de en snabbis mä lite plock innan de va dax att hämta ägg

Mannen for på nå brandkårs jox, Eve drog på träning, Gicka va ute mä klassen och Becka lekte med kompisar så ja drog iväg och hämtade äggen sen for ja hem till Åsa & Rikard. De fick sina ägg, jag fick kaffe & vi satt och tala en bra stund. Tiden gick väldans fort och jag tackade för mej och susade fort till Hallsberg för att hämta tjejerna från träningen, trodde inte ja skulle hinna till 19.00, men de gjorde ja! Prick 19.00 parkerade ja bilen. Men inte kom de inte, i 15 min väntade jag sen älgade ja bort till planen där alla stod. Frågade lite surt om träningen slutar 19.00 eller 19.15! De lär väl tro att jag är helt dum i huvudet..... men då får de tycka det. Hade ju liiite annat att pyssla med. Ägg skulle delas ut till ett gäng ställen och Becka skulle hämtas, så full fart hemåt.

Straxt efter 20.30 kom vi hem, de tar ju liksom lite tid!

Men nu är allt i sin ordning och sängen väntar så go natt på er💖

Gillar