Idag vart de mye.....

Halloj!
Ännu en skit natt, värken va inte kul, men somnade till och från. Hörde Becka straxt efter 7 så gick upp med henne.

När hon knallade iväg till skolan plockade jag lite och dök som brukligt vid det här laget ner i soffan och fortsatte mitt Rederiet maraton.
Käkade lite frukost mellan piller intagen och tog mej en dusch innan jag åkte fram till centrum. Slängde lite papp och handlade till dagens mat och morgondagens, hoppsan Diana vilken framförhållning 🤪 hihi!

Pausade med några avsnitt till av Rederiet och runt 14 tiden fixade jag några pajer.

De blev några blåbärspajer och några äppelpajer. Har varit så himla sugen på äpplepaj så idag slog jag slag i saken och plockade in några äpplen från trädet på baksidan och de va lite sura men goa.
Å så vare käk fix oxå, idag blev de kyckling gratäng som serverades med pasta.
Stod i köket i ca 2 timmar till och från och jädrar va de kändes i nacken, man tittar ju liksom ner, böjer på huvudet när man lagar mat.... Ingen hitt!

Vi käkade, Eve och Gicka drog iväg och sprang spåret, Becka vilade och mannen & ja röjde undan efter maten.
Trodde vi skulle fika tillsammans men Gicka svek och Eve ville äta senare så jag gjorde mej en köpp kaffe och mumsade en äppelpaj när maten fått smälta lite.
Idag vare mycket på g.
De va föräldramöte, Folkets hus möte och Beckas träning.... Nästan samtidigt oxå!
Så mannen fick äran att gå på föräldramötet och jag fick tacka nej till FH mötet och körde Becka på Taekwondo träningen. De blir ju så ibland.... Allt på samma gång!

Å hon kämpade på som bara den, svettig och rödmosig! Vi for hemåt efter 1 timma sittandes på en träbänk, inte heller nån skön känsla..
Nä nu vill jag ha svaret på röntgen bilderna så ja vet va 17 som felar!

Väl hemma blev de dusch för sessan och sen raka vägen i säng.
Ja snackade lite m mannen och nu tänker jag oxå ge upp för idag.

Kraaaam ❤️

Gillar