Hur ska de bli....

Tjoho!

Jahopp då har vi kommit fram till söndagskväll igen efter ett par lediga dagar. Är så tacksam över att ja fick ledigt annars vet i hunnan hur ja skulle ha orkat med allt. Och just nu så är ju frågan hur de ska bli med sjukskrivning/ jobb, min sjukskrivning slutar idag och jag ska på läkarbesök i morgon för att få svar på prover och så. Ena halvan av mej säger neeej! Du har inte tid att vara sjukskriven mer, denna vecka har ja massa jobb ( utöver min ordinarie tid) och hur ska det bli om ja blir fortsatt sjukskriven? Och samtidigt känner jag att ja fortfarande är trött/ sliten, helgerna går ju ok för då sover jag ju längre, men vardagarna är slitigare, då blir de några timmars sömn när ja kommer hem. Allt detta kanske är psykiskt? Eller va ska man tro, känns ju som man är den svagaste, gnälligaste personen. Äh folk talar ju om en ändå, huvudsaken att de blir rätsida på detta 😉

Dagen har varit väldigt lugn och skön. Medan mannen va på övning så kollade jag ikapp på HTG. Vi käkade sen frukost tillsammans med Gicka och sen blev de soffläge.

Eve kom hem från Västerås och va lite trött men glad.

Becka kom hem från landet där hon varit hela helgen. Hon va trött och lite gnällig men hon hade haft det superbra så nu är la familja hel igen!

I möra öre dax för Eve att sommarjobba, hon går ut hårt direkt efter skolavslutningen medan Gicka inte har nå bokat förens den 20 juni.

Så himla bra att de båda har sommarjobb!

Jag bokade föresten den årliga trippen med la familja vid skolstart.

Så i augusti pyser vi till Göteborg allihopa. Förra året var vi ju i Stockholm så nu blir de Götet istället, hur mysigt som helst ju! Blir ju lite svårt med tripp hela familjen när tjejerna jobbar som de gör och även helger för Gicka. Så nu har vi nått att se fram emot❣

Hoppas att ni har haft en mysig helg! Nu kör vi sista rycket till semestern 🤩

Kraaaam ❣

Gillar