Hur man än gör så räcker det inte.

Hej!
Idag har jag jobbat kvar en stund då de ä många borta så kom inte hem förens straxt innan 17.
Vädret har verkligen varit varierande....

De va fint hela förmiddagen men vid lunch drog dessa svarta moln in över byn, så de har regnat och solen har lyst imellanåt.

När jag tog detta kort på molnen så slängde jag ett öga mot elljusspåret o jösses vilket hav av vitsippor!

Tänkte ett tag lägga mej i havet och ta ett kort på mej men då de va elever lite här o där så nöjde jag mej med att fota de fina blommorna ❤️

När jag kom hem från jobbet blev de kökstjänst och matlagning, fyllde även i lite lappar, avslutade Beckas majblomma försäljning och sen blev de Robinson maraton.

Tack föresten till er alla som köpte blommor av Becka och tack för dricksen, en glad tjej som tjänat lite egna pengar 🙏

Ja ni, jag har mer eller mindre haft en klump i magen hela eftermiddagen, vet inte hur jag ska kunna få vår fina Becka att vilja gå/vara i skolan.
Blir så sjukt jäkla trött på att känna mej maktlös hela tiden.

Detta eviga övertalandet och peppande om att i morgon blir de nog bättre, försök att vara med några andra ist, försök att tänka positivt, ta inge skit, va mot de andra som du vill att de ska vara mot dej osv!
Vad hjälper det? Det är ju någonstans Beckas känsla vi måste gå . Varje dag de varit en bra dag så lever hon ju såklart hoppet, hoppet om att få synas och att framför allt få vara med nästa dag oxå och att få känna sej omtyckt och accepterad.. har hon tur så får hon det...

Så om jag har en klump i magen så är de inget mot va Becka har ❤️

Många funderingar om framtiden osv snurrar i mitt huvud, en dag i taget! Väldigt lätt att säga 🥴😪

Kram från en ledsen och orolig mamma ❤️

Gillar