Höll ja de jag sa?

Hej och godkväll!
Ännu en riktigt smällhet dag har tagit slut och ekorrhjulet har sakta men säkert snurrat igång. Ja inte riktigt full fart än få jag är hemma men idag va de äntligen dax för sessan att börja skolan efter sommarlovet.

Årskurs 6!! Hej hopp hur gick det till?
Jag gick upp med en lite små pirrig förväntansfull tjej i morse fast jag hade kunna gjort allt för att få sova mer, men är man hemma och hon vill ha sällskap på morgonen då äre ju självklart att ja går upp❤️

Eve va ju iväg och gjorde sitt kortpass på morgonen så hon kom hem lagom till Becka skulle gå.
Jag bad Eve följa med till affären och handla då ja inte vill bära tungt så de gjorde hon.

Efter uppackningen av varorna hängde jag tvätt och käkade frukost, Eve gick upp på sitt rum.
Höll jag de jag skrev igår : göra ingenting?
Nja aa, hängde ju faktiskt 3 maskiner tvätt, och lagade mat men annars skötte ja mej måste ja väl säga.
Konstig känsla i nacken, den orkar liksom inte i långa stunder, och ändå vill jag ju försöka röra på mej oxå. De är ju skillnad att röra på sej hemma och kunna vila i soffan, värre när man är iväg och inte kan sitta när som...

Ja, jag däckade i soffan till varuhuset, och de blev några avsnitt, när Eve drog iväg för sitt andra pass gick jag ut och doppa mej i poolen och satt i solen, sååå varmt och skönt!

Rätt som det är hör jag en röst säga hallå!
Och där står min kollega Karin o h överräcker en påse med krya present från kollegorna 🙏
Sååå fina Maja lyktor ❤️
TACK, de värmde!

Hux flux va klockan 3 och Becka slutade skolan, hon skulle ha lagat lasagne idag men bad att gå bada med kompisar ist så jag gav mej på matlagandet ist.
Becka kom hem och kvittrade om dagen som varit innan hon drog vidare.

Vi käkade och vilade efter maten, vid 18 hoppade jag in i duschen och sen for jag, Becka & Eve till Mosås där Gicka spelade sin första fotbollsmatch på läääänge med laget Fall.

De gick inte så jättebra idag, de blev en förlust men de va kul att titta och Gicka hoppade in som målvakt i andra halvlek,, de va spännande!
Himla tur att jag tog med mej stolen, de va rätt jobbigt att sitta och titta oxå, men skönt att lämna de 4 väggarna där hemma!

Nu är alla lappar ifyllda och redo att skickas med tillbaka till skolan i morgon, frukt fixad till Becka och sängarna intagna, återstår bara att säga god natt ❤️

Gillar

Kommentarer