HJÄLP! DE GÅR FÖR FORT......

Alltså nu äre ju så att jag tror ja är i chock tillstånd eller något.... Vad 17 hände vid 21.30? Jo jag, mannen & Gicka va på lägenhetsvisning. Ja ni läste rätt 21.30 en fredagskväll, och nu 1,5 timma senare ligger jag här i min säng och undrar vad som egentligen har hänt. Min äldsta dotter ska lämna boet, hon ska starta upp sitt egna liv utan tjatiga mamma & pappa, hon ska välja sina egna vägar i livet, ja ni jag kan inte fatta!
Är så stolt, glad och rörd över vad du åstakommer Gicka. Tagit studenten för en månad sen, sommarjobbar som en tok, skrivit på anställning på ett jobb och nu skaffat ett eget boende, helt otroligt! Vet att detta komner gå galant och så är ja ju extra glad att du bor kvar i byn ❤

Och lilla syster Becka blev minst lika glad, kanske inte över att Gicks ska flytta men att hon äntligen ska få ta över Gickas rum och få ett fönster😀

Ja ni de blev en rolig men lite skräckblandad dag idag. I morse käkade vi frukost ute med Becka & Wilma. Eve kom upp senare och satte igång med pluggande och Gicka jobbade till 14.30.

Tjejerna satte igång och leka tills värmen tog kol på dom då gick de in ist.

Mannen började med projektet att skura husvägg och vi konstaterade att nästa år äre banne mej dax att måla om huset.

Han har sånt tålamod min käraste! Jag hjälpte faktiskt till oxå men de blev inte så mye då mun nacke och axel är lite tjuriga när de gäller skrubba rörelser. Men bra blev det och mannen min kämpade på bra!!

Vid 14.30 slutade Gicka så vi gjorde oss klara och pös till Maxi för att handla lite. Vi va inte ensamma, jösses va folk och man hitta ju ingenting där.

Så glad att tjejerna hängde med mej. På hemvägen stannade vi till och hämtade överlyckliga virvelvinden som just nu ligger & sussar gott hos Eve. Väl hemma packade vi upp och jag gjorde räkmackor till dom som ville ha.
Då jag hållet på att lära mej tycka om räkor så blev de en macka med väldigt några räkor på, men de va gott!
Virvelvinden mös med Gicka innan vi knallade ner till glass cafet 😀
Vilken ljuvlig kväll det blev! Så med dessa bilder avslutar jag fredagen den 19:e juli !

Ta hand om er ❤

Gillar

Kommentarer