Hemma!

Hej!

Ja då va vi hemma igen, vi åkte vid 10.20 ifrån campingen. Becka somnade direkt och sov nästan hela vägen. När vi checkade ut kollade vi på plats till nästa år, behöver ja säga att ja LÄNGTAR?

Vi åt i Brändåsen då vi konstaterade att packa upp allt hungriga skulle inte bli bra. Det var supergott som vanligt.

Vi kom hem till Påschboo vid 15 tiden, då hade Eve & Ela redan pyst till bussen för en tripp till Örebro, så dom hann vi inte träffa....

Ingen rast & ingen ro! Vi släpade in allt och satte igång att packa upp, vi brukar vara noga med att göra det på en gång annars är risken stor att de blir väskor & annat liggandes kvar ouppackade....iaf hos oss!

16.00 va allt uppackat, tältet på vädring och sängen renbäddad, vi va väldigt effektiva vill ja lova.

Gicka ville ha hjälp med att få upp gardinstänger och hatthyllan så vi for dit staxt efter 16. Hon bjöd på kaffe som vi avnjöt! Becka va så glad över att få va hemma hos storasyster💕

Så medan Gicka sminkade sej ( partykväll) och mannen & ja greja med gardinerna så diskade Becka 😀

Det blev riktigt bra med lite gardiner i fönsterna.

Lite lampor i fönsterna oxå så blir de bra, dock va de rosa gardinerna liiite korta men de fick va så så länge tyckte Gicka.

Efter två timmars fix pös vi hemåt, mannen & ja packade i hop tältet som vädrets och så fixade han med tvn i Beckas rum, får vi se om vi fixar till lite mer i morgon,,för idag orkade inte Becka och inte ja heller.

Kvällen blev lugn! Läste bok,duschade, kollade på tv & nu ska ja hoppa ner i min renbäddade säng och sussa!

Tack & gonatt! 💕

Gillar