Häxan surtant.....

Go afton!
Surtant är på banan igen....
I dag är ja irriterad, på både de ena och de andra!
Jag vill inte vara surtant men de verkar som att de ä mitt nya kall😮😢

De har ju som ni märkt snöat en del ( tyvärr) och då ska ju såklart plogbilar ut på vägarna och skotta vilket innebär att de blir glas halt! Äre verkligen nödvändigt att ploga n��r de inte är så mye snö?
Kanske ä så att man ska ha broddarna mä i bakfickan??
Jag höll iaf på att slå ihjäl mej ett x antal gånger på hemvägen🤤😠

Väl hemma blev de såklart att skotta, kändes kanon för mina onda axlar... min kollega Pontus så i dag att ja skulle låta bli så skulle han titta förbi på hemvägen och skotta av. Tror ni inte att han gjorde det oxå? Helt plötsligt stod han där utanför dörren 😀
Hur snäll kan man va??

Ja plockade och greja lite innan vi mös ner oss i soffan. Becka kollade på julkalendern och ja på ensam mamma😀
Becka fick med sej Cornelia hem efter skolan så de lekte för fullt därhemma 😄

Ringde förresten VC i Hallsberg idag och fick tala med samma jävla tjurkärring som förra gången när ja ringde. Ursch va ja ångrar att vi bytt till Hallsberg, och skit att ja inte skrev upp namnet på kärringen för de skulle va bra att Ha!
Varför ringde ja då? Jo Gicka har fått nå konstig värk i huvudet, hon säger att det inte är vanlig huvudvärk utan att de känns som om nån drar isär hjärnan, och så låter det beskriver hon..  svårt att sätta ord på hur de känns. Men härom dagen beskrev hon som att hon trodde hon skulle dö. Så iaf presenterade jag mej med mitt namn och att ja ringde min dotters vägnar. Då snäser hon bara och säger jaha kan hon inte ringa själv?
Och ja förklarar att hon är i skolan och att hon bett mej ringa varpå kärringen åter igen påpekar att hon minsann kan ringa själv och att det är mycket bättre att få höra hennes historia ... och jag börjar sura ihop ännu mer ( om de går att bli surare) och samtidigt förklarar ja återigen varför ja ringer. Då säger hon bara : ring optikern!
Va jag svarade henne tänker jag inte skriva här..... men en sak är säker att ringer jag någon mer gång och får tala mä henne ska ja be att få prata med någon annan.Hon va så otrevlig både förra gången och denna så de ska ja framföra till nån chef!
Fan en del människor ska inte jobba med service yrken så är de bara!

Iaf så ringde ja optikern som bokade in en tid nästa vecka så får vi se om det är de nya glasögonen de är fel på.  ..

Förstår att Gicka är orolig, jag är oxå det. När man har så ont och inte vet varför eller va det är så öre ju tyvärr så att man börjar grubbla😯
Men blir de för jävligt får ja väl åka akut med henne, de ä ju bara så synd att de hela tiden ska avlösa varann mä tråkigheter, nu har ju hon fått må bättre ett tag och och så ska de bli nå annat 😯

Ja så har häxan surtant haft de idag... De ä INTE jag! Jag vill va den glada goa Diana ju🙈

Ja hopp , talade mä mannen MIN innan Becka slängde in handduken för i kväll. Han hade de helt ok😚
Mycket hemlösa hundar och ett lite halvdant område som de bor på, men de ska byta till nå annat i möra👌👌🏿
Då har man överleva denna daģ oxå, en dag närmre min bästa mans hemgång ❤❤❤

Nu ska tjuriga ja sussa, så go natt & va rädda om er!

Gillar

Kommentarer