HĂ€rlig semesterdag 🌞

Nu sĂ„, Ă€ntligen har vi fĂ„tt njuta av de ljuvliga vĂ€dret! Egentligen kan man sammanfatta det hela med : EN HÄRLIG SEMESTERDAG!

Direkt efter frukosten sÄ drog morsan & farsan in till Askersund och köpte brÀdor. Vi andra slÀngde pÄ oss badklÀder och slÀpade ut solstolar och filt. För hÀr skulle de solas!

SmÄ knoddarna har typ bott i vattnet idag medan jag bara har varit i ett 10 tal gÄnger och doppat mej. Nu i kvÀll visade termometern 22 grader i sjön, helt ok!
Eve blev hÀmtad vid 17 tiden av sina kompisar och de drog ivÀg och badade.

Mannen och far fixade till golvet utanför lillstugan i vÀrmen..... men nu Àre klart och himla bra blev de.

Vi kÀkade grillad kycklingfilé mÀ ris och currysÄs och vid 18.30 pös Mannen, Anton & Becka ut och kvÀllsfiskade.

Det har varit sÄ lugnt pÄ sjön idag, alltsÄ inte blÄst nÄtt. Men det har kommit förbi mÄÄÄÄnga kanoter, en del vÀldigt nÀra vÄr strand. Nyfikna kan ja tro!

Fiskarna va iaf ute i 3 timmar och fiskade, Becka fick inge fisk, Anton fick 2 abborrar och mannen en gÀdda pÄ ca 2 kg . SÄ tvÄ nöjda kom in till stranden och 1 mindre nöjd.....

Medan de fiskade gick mor & far in och lÀste. SjÀlv njöt ja ute i de ljuvliga vÀdret. Det Àr dock liiite synd att trÀden skymmer kvÀllssolen, men ja gick ut till lusthuset och njöt lite.
Ja och nu À klockan straxt 22.30 och de smÄ ligger och ska sova. Eve har oxÄ kommit hem. Vi har krupit in i sillburken för att sussa, det Àr INTE kallt hÀr inne inte....

Gicka Ă€r saknad, men har sĂ„klart talat med henne, hon har kommit i ordning i lĂ€genheten och tycker det kĂ€nns bra. IgĂ„r hade hon turen att fĂ„ en dammsugare av sin kusin Annso, asbra & snĂ€llt😀

Nu sĂ€ger ja gonatt och hoppas pĂ„ en hĂ€rlig dag i möra oxĂ„! Kram pĂ„ er 💕

Gillar