HÄRLIG DAG!

Hallå och go kväll eller natt....

Hur har ni det? Här äre bara bra, har precis bäddat ner mej bredvid en sussade söt liten virvelvind. Tänkte ett tag att jag skulle stanna uppe och kolla på nån film mä kära mannen, men tröttheten tog över och vet ju inte hur länge tösen sussar i morgon bitti.

I morse sov hon till 9.40, mamman tror de är första gången ever som hon sovit så länge, hihi. Micke passade på att mysa lite med tjejerna innan vi intog en sen frukost.

Å efter frullen satte vi igång med pepparkakshusbygge. Vi hann precis börja när de knackade på dörren och Henrik kom. Så han och Becka började med ett hus och Basse fick ett hus. Tyvärr så gick de inget vidare för Becka då några delar gick sönder så hon och Henrik gick till Ica och köpte ett nytt. Mannen tog fram limpistolen och satte ihop husen, så de blev tipp topp.

Basse fick fixa till sitt hus precis som hon ville och så här fint blev de 😀

Å Beckas blev oxå så fint😀 Efter hus fixet tog vi en välförtjänt fika pause. Becka och Henrik gick hem till Henrik en stund så de blev vara vi tre som fikade då Eve & Clara va till stan.

Jag passade även på att slå in lite julklappar medan Becka ca borta.

Vi käkade, kollade på Lasse-Maja och bara va. Vid 21 tiden somnade virvelvinden och mannen & ja hamnade framför tvn. Vi fick Henrik som nattgäst och nu kom precis Eve & Clara hem så nu är vi fulltaliga. Gicka är ju i Stockholm och myser hela helgen...

Kvällen avslutades med att jag hämtade fam Fridenberger i stan, skjutsade in dom i eftermiddags oxå. Härliga människor🥰

Nu säger ja tack & god natt!

Kraaaaam ❤️

Gillar

Kommentarer