HAPPY FAMILY

Hallå och go kväll!

Idag har det varit full snurr, först på jobbet och sen hemma. Fick samtal från älskade mannen vid lunch, han mådde inge bra. Yr så han höll på att svimma, hans snälla kollega körde hem honom så han sov, åt och sov och när ja kom hem mådde han bättre. Ursch tycker inte om när kroppen säger ifrån och man inte vet varför, blir ju så orolig men är glad att han piggnade på sej. Han själv tror att det är någon nerv som ligger i kläm.

Han gjorde iaf sej i ordning och vi for till M- berg. Tanken va väl att mannen skulle klippa sej och vi skulle köpa en Fortnite adventskalender till Becka och sen vare inte så mye mer...

Men mannen fick klipptid kl 19.00 så vi fick 2.5 timme att slå ihjäl. Eve ville inte va kvar så länge och Becka muttrade över saker hon inte fick.... va skrev ja som rubrik?

Jo HAPPY FAMILY...

Ja vi slog iallafall ihjäl timmarna! Vi hann både äta och glo i butiker. Vi började med JULA där vi införskaffade nya ljusslingor till verandan. Det blev även röda & silver kulor då vi insåg att vi för första året på läääänge inte har npgra kattungar så vi kan ha gran till Beckas stooooora förtjusning.

Eve fyndade lite kläder till sej och Becka köpte lite julklappar.

Medan mannen klippte sej gick vi och köpte lite barnkläder, vi är ju fadder till en liten kille som heter Sumo och han bor på ett barnhem i Thailand dit min kollega åker varje år, så nu ska hon få ta med sej lite kläder, tandborste, tandkräm & nalle till honom 💖

Hoppas att han blir glad 😍

Ja, när mannen klippt sej klart brummade vi hemåt i spöregn och mörkret.

Nu äre dax för mej att sussa, Eve for till Givka för att övernatta, så glad va hon.

Men god natt på er och va rädda om er 💖

Gillar

Kommentarer