HAPPY!

Jamen hallå, hur lycklig blir man inte när man kan sitta ute i lä och njuta av solens strålar?? Alltså blir så lycklig så ja vet i hunnan var ja ska ta vägen.... Ja samtidigt äre ju lite sjukt att det är februari och man kan sitta ute och njuta, men men.

Sov inte värst länge utan körde igång tvättmaskinen så de blev den stora tvättardagen idag. Hängde t.om ut den på tork och de luktar ju ljuvligt om den när man tar in den 😀☀️

Becka och jag avnjöt frukost framför Wahlgrens värld på tvn innan vi satte igång.
Becka gjorde i ordning på sitt rum då Wilma och hon äntligen skulle jänfa idag.
Själv började jag städa men avblåste det när ja hängde ut första tvätten och insåg att ja nog minsann kunde ta fram solstolen och slå mej ner i hörnan med en go kopp kaffe och fortsätta med städningen sen.... Tanken va ju att ha skulle ha städat klart innan mannen kom hem från jobbet men de blev ju inte så då.
Va 17 man måste väl passa på eller hur? Ja och senare under eftermiddagen så försvann ju domen så ja tycker nog att mitt val blev rätt, och jag va nästan klar med städningen när mannen kom hem iaf...

Becka & Wilma märkte vi knappt av på hela dagen, de kom ner och åt och sen försvann de upp igen, och som nästan alltid när de hänger så blir de övernattning, denna gång hos oss. De är ju så mysiga, de har inte träffats på månader och ändå känns det inte som de varit ifrån varann när de väl ses.

Eve jobbade sista dagen idag, eller för detta lov får vi hoppas att hon går sommarjobba oxå. Hon drog direkt efter vi ätit, hon och Clara ska vara kattvakt åt Claras systers katter i helgen så hon bl6r borta tills på sön.

Ja det blev en lugn & skön fredag med lite tända ljus och fredagsmys som Becka & Wilma köpte.

Nu har ja precis sagt go natt till tjejerna och krupit ner i min säng.
Så go natt & va rädda om er 💕

Gillar