HANDLA, HANDLA, HANDLA...

Hej hallå!

Nu ska ja snart sova, natten som va sov ja skitdåligt. Vi kom ju hem vid 01 tiden & innan man kunde slappna av så va klockan runt 02, å så vakna ja ett flertalet gånger av huvudvärk.

Gicka & Becka vaknade vid 10 tiden och låg kvar i Gickas rum & kolla på film. Micke drog iväg och tvättade av svärfars bil som vi fick låna igår då vår inte mår så bra.... TACK KENNETH💕 Så då kom Ozzy mä hem och ordningen blev sej lik. Jag mådde inte bra på hela fm, kallsvettades, mådde illa och så huvudet. Låg i soffan efter att ha tvingat i mej treo och lite yoghurt. De blev som tur va bättre efter frukosten och lite kaffe✌

Fick lite panik med tanken på va vi hade planerat att göra idag, de kändes ett tag som im de skulle skita sej....

Vi skev ihop en kom ihåg lista på de som skulle handlas. De är ju tydligen nyår i övermorgon och kylen ekade tomt så de va ju bara att snygga till sej och häva sej iväg mot Marieberg. Vi fick mä oss Becka, Eve & May. Gicka for till Carl för övernattning.vi släppte av May & Eve efter vägen och styrde oss mot Media Markt där de skulle brännas pengar.🙈

Gillar INTE att lägga pengar på tråksaker som kyl,frys, tvättmaskin m.m. nä fy! Ja tänker ni, man måste ju inte ha nån diskmaskin...nä de måste man inte, men uj va skönt det är med en!

Det gick ju såklart inte helt problemfritt heller, som vanligt!

Efter en bra stund velande valde vi en. Och de fanns bara 1 kvar i lager så där hade vi tur✌

Så när alla papper och sånt va klara så upptäcktes det att de va lite bucklor på den....

SUCK! Becka hade ju sedan läänge tappat orken men de va ju bara att gilla läget och fundera om. Vi fick iaf ta visnings exemplaret och fick mä oss en maskin. Jag hade under vänte tiden drömt mej bort vid kaffemaskinerna, å va ja vill ha en annan ist för tassimon som vi har, lever på hoppet iaf!

Med maskinen inpackad fortsatte vi att spendera.....

Handla,handla,handla! Vi stannade till på Willys och handlade innan hemfärden så nu ska vi klara oss till nyår😁

Vi packade upp allt, Becka försvann upp på sitt rum och spelade tv spel så mannen och jag kollade på två bron avsnitt innan vi hade film mys mä Becka!

Ja så blev vår dag, i möra äre en hel del att pyssla mä. De ska städas, kopplas in ny diskmaskin, hälsa på fina farmor....ja vi får la se hur upplägget blir.

Tack för idag och kraaam 💕

Gillar

Kommentarer