Hålla det man lovar....

Hej hallå!

Då har vi överlevt julen 2018....HURRA,HURRA,HURRA!!!

Hålla de man lovar är ju rubriken på mitt inlägg idag, va menar jag med det??

Jo innan jag gick på ledighet bestämde jag att de skulle tas lugnt, ta dagen som den kommer och helst utan några måsten. Låter det tråkigt? Kan så vara... men just det, att bara vara och vila har jag nu lyckats med två dagar i rad faktiskt.

Gicka har jobbat delad tur idag så hon kom hem efter första passet och hade köpt med sej lite nybakat bröd, frukt, grönsaker så hon & Eve fixade en mysig annandag jul frukost, å de va gött!

Efter frullen diskade jag, Micke körde iväg Becka till Wilma för lite lek och syrrorna slängde sej i sängen och kollade på film.

Micke och jag kollade på fortsättningen på serien " bron", den är faktiskt himla bra om ni inte sett den....

På em blev de lite makaroner & stekt falukorv innan Gicka gav sej av på nästa jobbpass, pengar rullar in kan man säga! Så himla bra!!

Micke ville kolla på hockey så jag & Eve bestämde oss för att titta på film bara hon & ja. Sagt & gjort bäddade vi ner oss i hennes säng och började leta efter nått bra! Och hur tror ni det gick när vi väl hade tillfälle? Inte bra alls kan ja säga....

Vi kollade ca 30 min på två filmer som ordagrant sög! Det hände ingenting.... så tillslut sstte vi på en norsk film dom hette vågen. Den va spännande och bra🙂

Micke fixade med månadens roligheter.... betala räkningar och jag hämtade hem en trött sessa vid 19 tiden.

Kvällen fortsatte i lugnets tecken, får vi se om vi ska rycka upp oss i möra...😮

Kram på er💕

Gillar