GRÅ VARDAG = FÖRBEREDELSE INFÖR ......

Hej hopp!

Ja då sitter ja här i soffan och tänker på dessa ljuvliga 5 lediga veckor som gått. Det känns som vi inte gjort / hunnit med nått men så här när man tänker efter så har de ju blivit en hel del!

Rensat, rensat & åkt till tippen, varit ute med båten ( 1 gång 🙄), varit en vecka i stugan, hjälpt dotter att flytta,varit en vecka i Karlshamn, bytt rum åt Becka ( ej klart) , röjt och bytt möbler i hallen, hängt med underbara människor.....tja listan blev rätt lång ändå. Och nu drar den grå vardagen igång, en uppvärmning inför ekorrhjulet som sakta men säkert snurras igång. Får väl gilla läget och inse att ledigheten varit ljuvlig!

Idag då va har hänt? Tja inte så värst mye faktiskt. Vaknade vid 9, ja & mannen käkade frukost, Becka ville mysa i sitt rum så hon åt där. Eve & Ela väckte mannen vid 12 tiden då Eve & Micke bestämt att de skulle övningsköra i stan idag. Så de käkade frulle och gav sej iväg. Becka hängde mest på sitt rum och jag tvättade för fulla muggar.

Slappade en stund med att läsa bok & glo på dumburken. Gick upp till Becka en sväng och tänkte putsa hennes fönster, och hjälpa henne att flytta in helt men hon orkade inte idag 🤣 kanske är så att hon kan nöja sej med tv , säng och tv spel 👍

Vi käkade när stadsgänget äntligen kom tillbaka och vid 18 tiden gick mannen & Becka till Gicka och satte upp två fönsterlampor som han köpte till henne på ikea. Eve övningskörde till Hallsberg där vi kramade fina Ela hej då, hoppas hon kommer snart igen 😀

Hem igen och plockat fram allt tills i möra, så nu tror ja att läget är under kontroll!

Nu väntar en överlycklig Becka på att storasyster ska sluta jobba och komma & hämta henne då hon ska få sova hos henne inatt. Den bästa dagen i mitt liv säger sessan💖 Så mysigt för dom!

Själv ska ja väl snart försöka sova, får vi se om ja snurrar bort lakanet helt från sängen.... hihi!

Kram på er 💖

Gillar