GÄVLE TUR & RETUR 💕✌

Go kväll!

Sitter i bilen påväg hem efter en underbar dag i Gävle. Vid straxt efter 7 i morse styrde vi bilarna mot Gävle, familjen tajcon, May & Robin. Vi åkte tidigt för vi ville hinna göra stan innan matchen.

Innan turen på stan lämnade vi in Beckas tröja på tryck, hon ville ju oxå ha namn & nummer på den..
Stolt som en tupp visade hon upp den ✌

Ja väl på stan skiljdes våra vägar snabbt..... ganska svårt att hålla ihop ett glatt gäng på 7 Pers som alla vill titta på olika saker. Jag & Gicka gick in i några affärer.... behöver ja säga att hon handlat?

Å jag gjorde värsta fyndet! Så sjukt nöjd👍🏼
En handväska helt i min smak och dessutom sjuuukt billig! Endast 96 kr gav ja för den👍🏼🙂 det fanns inga fack i den så fyndade även en liten necessär som ja fyllde med de lösa små sakerna som ja har i väskan.


Gicka har även tänkt vara med Eves fotbollslag och träna lite så jakt på ett par billiga fotbollsskor påbörjades.....

Å de tog tiiiid.. väldigt dåligt med personal så May & Gicka fick leta på en kille som fick springa ett antal gånger in på lagret då de va rätt renrakat på just den storleken hon behövde. Men ett par fick hon iaf tag på som va nedsatt pris på.

Ja å så vare dax att fylla på med lite mat i våra magar, som vanligt lagom sena så buffén tagit slut, men alla blev mätta och glada!

Så mysigt!! 💕

Efter maten blev de lite mer inköp för flickorna. Becka köpte 2 pyamaser och Eve en gosig tröja innan jakten på den välkända Gävle bocken påbörjades, man kan ju liksom inte ha varit i Gävle utan att se den🤪

Hela ligan fotar för fullt.
Efter allt fotande tog vi oss tillbaka till bilarna och drog oss mot arenan, vi blev lite tidiga så satt kvar i bilarna innan vi gick in i shoppen och fördrev tiden lite. Gicka köpte en hoodie, medan vi andra klämde & kände på allt😁
💚💚💚💚💚💚
Tyvärr vann Örebro i förlängningen men de va en riktigt bra match och framförallt har vi haft en supermysig dag tillsammans allihopa😍

Taaaack alla för idag💕

Avslutar med en fin bild ja tog när vi gick tillbaka till bilen😮

Kraaaam💕

Gillar

Kommentarer