Fundersam!

Hallå på er!

Äckelmåndagen har nått sitt slut, iaf för mej.

Blev ett mindre bra slut....

De ringde nämligen från boendet där fina farmor bor, hon satt ute i korridoren och grät och ville inte gå in i lägenheten.

De ville att ja skulle komma dit och prata med henne, men då ja vet hur arg & hatisk hon va emot mej igår så misstänkte jag att hon va i sin egna " demens" värld och inte sej själv så jag bad & få prata med henne. Och de va ju precis som ja trodde, hon våga inte prata med mej, hon ville absolut inte att ja skulle komma för gon våga inte va ensam med mej då ja ska döda henne.....

Jag bad att få prata med personalen igen och sa att ja skulle ringa pappa ist, man får ju välja sina strider så att säga.🙄😭

Far & mor åkte dit och hon fortsatte trätandet och de fick in na i lägenheten iaf. Hoppas personalen dokumenterar så vi kan få hjälp mä annat boende....detta är ju ohållbart!

Nu hade ja spritt ut gasen i alla garderober, på toan, ja i hela lägenheten så det stank därför kunde hon inte vara inne....

Hoppas verkligen hon håller sej kvar i lägenheten i natt. Lider med henne, lider mä personalen, lider mä far och lider mä mej. 

Funderingen denna afton blir , hur 17 personalen får ihop det? Vilka proffs dom är! Ni ska veta att de alltid är så förstående & hjälpsamma.

Guld värd!!!

Så nu i afton kryper en lite sammanbiten Diana till sängs, önskar såååå att allt kunde få som förr....💕


Måndagen har förövrigt faktiskt gått relativt bra, förvånad över att de ändå kännts bra👍🏼

Väl hemma blev de fix mä tvätt innan mannen & ja for och handlade.

Vi skulle ju då på anhörighetsträff idag men de va sjuka så de blev till att pysa till Willys ist.

Gicka va hos Carl & Eve hos May, och Becka blev hämtad av kusin Annso vid 16 tiden.

För Becka fick i present att få gå på nya Sune filmen idag på premiärdagen med Annso & Elan plus att Becka fick ta mä en kompis oxå. Hon tog mä sej Wilma och de möttes upp i stan innan start!

Tack för den presenten👍🏼

Carl va så snäll och körde hem Eve, Wilma & Becka efter bion så de löste sej bra tillslut.

Becka tyckte filmen va bra och hon kom hem så nöjd😀.


Nu  tackar denna fundersamma kvinna för idag och hoppas de blir en bra dag i möra!

Kram 

Gillar

Kommentarer